Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (7)Рідкісні видання (7)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлеб<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Доценко В. А., Кононенко И. А.
Назва : Новый вид хлеба в питании здорового и больного человека
Місце публікування : Гигиена и санитария: Двухмес. науч.-практ. журн./ М-во здравоохр. Рос. Федерации. - М.: Медицина, 2013. - № 2. - С. 55-58. - ISSN 0016-9900 (Шифр ГР6/2013/2). - ISSN 0016-9900
Примітки : Библиогр.: с.57-58
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корячкина С. Я., Ладнова О. Л., Люблинский С. Л., Холодова Е. Н.
Назва : Эффективность применения обогащенных хлебобулочных изделий в питании детей
Місце публікування : Вопросы питания. - 2015. - Т. 84, № 3. - С. 77-84 (Шифр ВР56/2015/84/3)
MeSH-головна: ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ХЛЕБ -- BREAD
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Конь И. Я., Волкова Л. Ю., Санникова Н. Е., Джумагазиев А. А., Алешина И. В., Тоболева М. А., Коростелева М. М.
Назва : Связь между избыточной массой тела и фактическим потреблением кондитерских изделий, продуктов быстрого приготовления (fast food) и сладких безалкогольных газированных напитков (мультицентровое исследование российских школьников)
Місце публікування : Вопросы питания. - 2010. - 79, 1. - С. 52-55 (Шифр ВР56/2010/79/1)
Примітки : Библиогр.: с.55-55
Предметні рубрики: Ожирение-- дети-- диагн
Напитки-- вред возд
Хлеб
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вишневский В. И., Корячкина С. Я., Ладнова О. Л.
Назва : Новые технологии в создании хлебобулочных изделий для больных сахарным диабетом: разработка и клиническое применение
Місце публікування : Вестник новых медицинских технологий. - 2006. - № 1. - С. 164-166 (Шифр ВР36/2006/1)
Предметні рубрики: Диабет сахарный-- диет тер
Хлеб
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Хакки Т.
Назва : Хлебопедия
Місце публікування : Здоровье. - 2008. - № 4. - С. 62-63 (Шифр 71653/2008/4)
Предметні рубрики: Хлеб
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Голинько О. Н., Левицкая Н. П.
Назва : Проблемы безопасности и качества хлебобулочных продуктов
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 16-26 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИТАНИЕ, ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО -- LEGISLATION, FOOD
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)