Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлеб -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Микробиологическая защита пшеничного хлеба с использованием трофической цепи Lactobacillus delbrueckii и Propionibacterium freudenreichii/Е. П. Рыжкова [и др.] // Биотехнология, 2009,N № 2.-С.29-36
2.

Содержание селена в хлебе Оренбургской области/Т. Н. Бурцева [и др.] // Вопросы питания, 2009. т.Т. 78,N № 4.-С.47-50
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)