Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Белки -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.


    Копылов, А. Т.
    Количественный масс-спектрометрический анализ содержания белков в биологических пробах без использования изотопных меток [Текст] / А. Т. Копылов, В. Г. Згода, А. И. Арчаков // Биомедицинская химия. - 2009. - Т. 55, № 2. - С. 125-139

Рубрики: Масс-спектрометрия--методы

   Белки--анал


Дод.точки доступу:
Згода, В. Г.
Арчаков, А. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Ротанова, Т. В.
    Новый взгляд на строение некаталитической N-концевой области АТР-зависимых LonA-протеиназ [Текст] / Т. В. Ротанова, Э. Э. Мельников // Биомедицинская химия. - 2010. - Т. 56, № 3. - С. 412-418

Рубрики: Белки--анал

   Эндопептидазы--тер прим


Дод.точки доступу:
Мельников, Э. Э.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


   
    Взаимосвязь белкового спектра и иммуноглобулинов разных классов в синовиальной жидкости при гонартрозе [Текст] / С. Н. Лунева [и др.] // Клиническая лабораторная диагностика. - 2010. - № 2. - С. 21-23

Рубрики: Остеоартрит коленного сустава--диагн

   Синовиальная жидкость--иммунол--хим


   Белки--анал


   Иммуноглобулины--анал


Дод.точки доступу:
Лунева, С. Н.
Матвеева, Е. Л.
Чепелева, М. В.
Гасанова, А. Г.
Спиркина, Е. С.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Оптимизация аминокислотного состава белково-пептидных продуктов, используемых при приготовлении функциональных напитков [Текст] / С. Н. Зорин [и др.] // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 3. - С. 30-34

Рубрики: Аминокислоты--анал

   Напитки--анал


   Гидролиз


   Белки--анал


   Пептиды--анал


Дод.точки доступу:
Зорин, С. Н.
Сидорова, Ю. С.
Смирнова, Е. А.
Кочеткова, А. А.
Воробьева, И. С.
Мазо, В. К.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Зайцева, О. В.
    Модифікація спектрофотометричного методу визначення карбонільних груп протеїнів [Текст] / О. В. Зайцева, С. Г. Шандренко // Український біохімічний журнал : Науч.-теорет.журн. - 2012. - Т. 84, № 5. - С. 112-116. - Библиогр.: с.116 . - ISSN 0201-8470

Рубрики: Белки--анал

Дод.точки доступу:
Шандренко, С. Г.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Оценка биологической ценности белково-пептидного ингредиента функциональных напитков в опытах на растущих крысах [Текст] / Ю. С. Сидорова [и др.] // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 5. - С. 41-44

Рубрики: Белки--анал

   Пептиды--анал


   Напитки--анал


   Животные лабораторные


Дод.точки доступу:
Сидорова, Ю. С.
Байгарин, Е. К.
Зорин, С. Н.
Василевская, Л. С.
Кочеткова, А. А.
Смирнова, Е. А.
Воробьева, И. С.
Мазо, В. К.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)