Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (5)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-15 
1.


   
    О совершенствовании гигиенического обучения работников предприятий общественного питания и продовольственной торговли [Текст] / М. И. Красильщиков, М. В. Потехина, Е. В Гавриленко // Гигиена и санитария. - 1999. - № 1. - С. 25-28


MeSH-головна:
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS (стандарты)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, организация и управление, стандарты)
Дод.точки доступу:
Красильщиков, М. И.
Потехина, М. В.
Гавриленко, Е. В

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Гладышев, В. П.
    Гигиенические аспекты приготовления пищи [Текст] / В. П. Гладышев, Е. В. Колесникова // Гигиена и санитария. - 2000. - № 4. - С. 22-25


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY (методы)
Дод.точки доступу:
Колесникова, Е. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Коноплева, Н.
    Кастрюли хорошие и разные [Текст] / Н. Коноплева // Наука и жизнь. - 2001. - № 9. - С. 112-115


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (тенденции)
ПОСУДА ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И ПОДАЧИ ПИЩИ -- COOKING AND EATING UTENSILS (стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Даніна, Є.
    Ноу-хау київських теплофізиків [Текст] / Є. Даніна // Науковий світ. - 2006. - № 2. - С. 10-11

Рубрики: Пищевые добавки--исп

   Пищевая технология


Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Демецкая, А.
    Экстремальная кухня [Текст] / А. Демецкая // Фармацевт практик. - 2008. - № 6. - С. 86-88

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевые предпочтения


Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Некоторые исторические аспекты гигиенической подготовки работников, связанных с производством, транспортировкой, хранением и реализацией продуктов питания [Текст] / В. А. Полесский [и др.] // Вопросы питания. - 2008. - Т. 77, № 6. - С. 32-35

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевая санитария


Дод.точки доступу:
Полесский, В. А.
Красильщиков, М. И.
Осипова, Е. М.
Запорожченко, В. Г.
Немец, М. Г.
Баймурунова, Г. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


   
    Нанотехнологии в пищевых производствах: перспективы и проблемы [Текст] / В. Μ. Верников [и др.] // Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 2. - С. 4-17

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Верников, В. М.
Арианова, Е. А.
Гмошинский, И. В.
Хотимченко, С. А.
Тутельян, В. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


   
    Дія наночастинок металів не деякі мікроорганізми і мікрофлору непастеризованого пива [Текст] / Т. П. Пирог, А. Д. Конон, С. І. Антонюк // Мікробіологічний журнал : Наук. журн. - 2011. - № 6. - С. 12-19. - Библиогр.: с. 19

Рубрики: Пиво --анал--класс

   Металлы--антаг


   Бактерии--выдел--действ преп--патоген


   Пищевая технология


Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.
Конон, А. Д.
Антонюк, С. І.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Влияние искусственных добавок (Е) в продуктах на течение соматической патологии. Многие добавки, как натуральные, так и искусственные, способны отягощать течение соматических заболеваний [Текст] // Medical Nature. - 2013. - № 1. - С. 64-69


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия)

ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (стандарты, тенденции)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Кузнєцов, Г.
    Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина І: Що це і навіщо? [Текст] / Г. Кузнєцов // Мистецтво лікування. - 2013. - № 8. - С. 48-50


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
НАНОТЕХНОЛОГИЯ -- NANOTECHNOLOGY (методы, стандарты, тенденции)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-15 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)