Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты, загрязнение -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.


    Матвієнко, Д. Г.
    Застосування радіохімічного методу аналізу для визначення біоіндикаторів радіоактивного забруднення харчової продукції Черкаського регіону [Текст] / Д. Г. Матвієнко // Український радіологічний журнал. - 2003. - № 1. - С. 40-43

Рубрики: Радиохимия--диагн прим

   Окружающей среды факторы воздействия--вред возд


   Пищевые продукты, загрязнение--анал


Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Вміст деяких важких металів у харчових продуктах Вінницької області [Текст] / Д. Г. Дев’ятка [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2004. - № 3. - С. 38-41

Рубрики: Пищевые продукты, загрязнение--анал

   Металлы тяжелые--анал


Дод.точки доступу:
Дев’ятка, Д. Г.
Ковальчук, Л. В.
Сергета, І. В.
Вихристюк, Г. І.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Джатдоева, А. А.
    Оценка результатов межлабораторных сравнительных испытаний по определению содержания токсичных элементов в пищевых продуктах [Текст] / А. А. Джатдоева, И. В. Брагина, С. А. Хотимченко // Гигиена и санитария. - 2006. - № 4. - С. 46-49

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

   Пищевые продукты, загрязнение--анал


Дод.точки доступу:
Брагина, И. В.
Хотимченко, С. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Аксенов, И. В.
    Оптимизация аналитических методов количественного определения охратоксина А в пищевых продуктах [Текст] / И. В. Аксенов, К. И. Эллер, В. А. Тутельян // Гигиена и санитария. - 2006. - № 4. - С. 50-53

Рубрики: Пищевые продукты, загрязнение--анал

   Пищевых продуктов анализ


   Охратоксины--анал--вред возд


Дод.точки доступу:
Эллер, К. И.
Тутельян, В. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Литвинова, О. С.
    Разработка модели для оценки мониторинга за химическим загрязнением пищевых продуктов в режиме реального времени [Текст] / О. С. Литвинова, А. И. Верещагин, И. А. Михайлов // Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 3. - С. 18-24

Рубрики: Пищевые продукты, загрязнение--анал

Дод.точки доступу:
Верещагин, А. И.
Михайлов, И. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)