Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Биохимические феномены, метаболизм и питание<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Литвяк, В. В.
    Биохимические особенности отварного картофеля, формирующие его органолептические свойства / В. В. Литвяк, В. В. Москва, И. В. Мельситова // Вопросы питания. - 2008. - Т. 77, № 5. - С. 18-25

Рубрики: Картофель--генет

   Биохимические феномены, метаболизм и питание


Дод.точки доступу:
Москва, В. В.
Мельситова, И. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)