Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Государственное вспомоществование<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.


    Немченко, А. С.
    Визначення пріоритетів державної політики розвитку фармацевтичної галузі на основі експертних оцінок [Текст] / А. С. Немченко, В. М. Хоменко, І. К. Ярмола // Фармацевтичний журнал. - 2008. - № 2. - С. 3-8

Рубрики: Фармация

   Государственное вспомоществование


Дод.точки доступу:
Хоменко, В. М.
Ярмола, І. К.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Станоевич, И. В.
    Дискуссионные аспекты физиологии женской репродуктивной системы: медицинская и демографическая проблемы [Текст] / И. В. Станоевич // Российский вестник акушера-гинеколога. - 2012. - Т. 12, № 2. - С. 73-77

Рубрики: Мочеполовой системы физиология--женск

   Репродуктивное здоровье--женск


   Государственное вспомоществование


Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Рудавка, С. І.
    Стан продовольчої безпеки України в ракурсі покращення здоров’я населення та збільшення тривалості його життя [Текст] = The problems of food security in Ukraine, improving public health and increasing / С. І. Рудавка // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту. - 2019. - Т. 23, № 3. - С. 495-503. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ГОСУДАРСТВЕННОЕ ВСПОМОЩЕСТВОВАНИЕ -- PUBLIC ASSISTANCE (организация и управление, тенденции, экономика)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, экономика)
ДОХОД -- INCOME (статистика, тенденции)
НАСЕЛЕНИЯ ДИНАМИКА -- POPULATION DYNAMICS (тенденции)
ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ И КАЧЕСТВА ЖИЗНИ СООТНОШЕНИЕ -- QUALITY-ADJUSTED LIFE YEARS
ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ ТОВАРОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- CONSUMER PRODUCT SAFETY (стандарты)
УКРАИНА -- UKRAINE
Анотація: Важлива роль у формуванні та збереженні здоров’я і збільшенні тривалості життя людини належить харчуванню. Мета статті — розглянути стан виробництва і забезпечення продовольчими продуктами населення України у відповідності з раціональними нормами їх споживання як основи покращення здоров’я населення та збільшення тривалості його життя. За період реформування економіки відбулося значне зменшення споживання населенням країни, порівняно з раціональними нормами, найбільш важливих продуктів харчування — молока, молочних продуктів, м’яса і м’ясопродуктів, плодів та ягідних культур, що пов’язано із зменшенням обсягів їх виробництва. Порівняно з 1990 р. зменшилось у 2018 р. виробництво м’яса тварин і птиці (у забійній базі) на 46,0%, молока — на 58,9%, плодів та ягідних культур — на 11,4%. Також низькою є купівельна спроможність населення. Отже, для вирішення проблеми продовольчої безпеки країни необхідно розробити на тривалий період (10–15 років) цільову програму розвитку агропромислового комплексу країни, приділити особливу увагу відродженню села
Nutrition have an important role in the formation and maintenance of health, increasing the life expectancy of a person. The purpose of the work is to consider the state of production and food supply for the population of Ukraine in accordance with rational norms of their consumption. There was a significant decrease in the consumption of the country’s population, compared with rational norms, of the most important food products — milk, dairy products, meat and meat products, fruits and berry cropsin during the period of economic reform, which is associated with a decrease in their production volumes. In 2018 the production of animal and poultry meat (in slaughter weight) decreased by 46.0%, milk — by 58.9%, fruits and berry crops by 11.4% compared with 1990. The purchasing power of the population also is low. Therefore, to solve the country’s food security problem, it is necessary to develop a targeted program for the development of the country’s agro-industrial complex for a long period (10-15 years), pay special attention to the revival of the village, increase the volume of agricultural production and its processing, and ensure economic accessibility to the population in acquiring food
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)