Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Микробиология промышленная -- методы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.


   
    Молекулярно-генетические и физико-химические методы для характеристики санитарно-гигиенического состояния ферментированных мясных продуктов / С. В. Колотвина [и др.] // Биотехнология. - 2011. - № 4. - С. 88-94

Рубрики: Микробиология промышленная--методы

   Мясные продукты--анал


Дод.точки доступу:
Колотвина, С. В.
Машенцева, К. Г.
Титов, Е. И.
Митасева, Л. Ф.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Характеристика спор и кристаллов Brevibacillus laterosporus [Текст] / Т. Α. Смирнова [и др.] // Биотехнология. - 2011. - № 6. - С. 29-37

Рубрики: Микробиология промышленная--методы

   Микроскопия--исп--методы


   Микроскопия электронная сканирующая--исп


Дод.точки доступу:
Смирнова, Т. А.
Шевлягина, Н. В.
Николаенко, М. А.
Сорокин, В. В.
Зубашева, М. В.
Азизбекян, Р. Р.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)