Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (2)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Морские пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи з 1 по 10
1.


    Шульгин, Ю. П.
    Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов [Текст] / Ю. П. Шульгин // Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

   Морские пищевые продукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Самое полезное мясо - рыба [Текст] // Здоровье. - 2005. - № 1. - С. 53

Рубрики: Морские пищевые продукты

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Воробьев, В. В.
    Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов [Текст] / В. В. Воробьев // Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 51-53

Рубрики: Пищевые добавки

   Морские пищевые продукты


   Пищевых продуктов консервирование


   Пищевые консерванты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Еда, продлевающая жизнь [Текст] // Здоровье. - 2011. - № 4. - С. 83

Рубрики: Таурин--деф

   Морские пищевые продукты


   Дибикор--тер прим


Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Подберите ключ к здоровью [Текст] // Здоровье. - 2011. - № 5. - С. 113

Рубрики: Морские пищевые продукты

   Таурин--деф


   Дибикор--тер прим


Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


    Петренко, О. Д.
    Йод і селен у продуктах моря: оцінка результатів дослідження [Текст] / О. Д. Петренко, Т. І. Мельниченко // Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 1. - С. 22-25


MeSH-головна:
ИОД -- IODINE (анализ, прием и дозировка)
СЕЛЕН -- SELENIUM (анализ, прием и дозировка)
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD (анализ)
ЭЛЕКТРОХИМИЧЕСКИЕ МЕТОДЫ -- ELECTROCHEMICAL TECHNIQUES (использование, методы)
Дод.точки доступу:
Мельниченко, Т. І.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Марушко, Р. В.
    Ефективність використання омега-3 довголанцюгових жирних кислот під час вагітності та в постнатальному періоді на розвиток, захворюваність та імунний статус дітей раннього віку : перехресне дослідження [Текст] / Р. В. Марушко // Современная педиатрия. - 2014. - № 2. - С. 47-52


Рубрики: Беременность

   Дети


MeSH-головна:
ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ЖИРНЫЕ КИСЛОТЫ, ОМЕГА-3 -- FATTY ACIDS, OMEGA-3 (кровь, терапевтическое применение)
ДЕТЕЙ РАЗВИТИЕ -- CHILD DEVELOPMENT
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
ИММУННАЯ СИСТЕМА -- IMMUNE SYSTEM
Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


   
    Алергія на морепродукти у дітей: їсти чи не їсти [Текст] / С. М. Недільська [и др.] // Алергія у дитини. - 2013. - № 1/2. - С. 37


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
РЫБЫ -- FISHES
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD (вредные воздействия)
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Недільська, С. М.
Пахольчук, О. П.
Бессікало, Т. Г.
Шевченко, О. О.
Кізілова, І. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


    Morris, M. C.
    Умеренное потребление морепродуктов связано со снижением риска болезни Альцгеймера [Текст] / M. C. Morris, J. Brockman, J. A. Schneider // Артеріальна гіпертензія. - 2016. - № 2. - С. 94


MeSH-головна:
АЛЬЦГЕЙМЕРА БОЛЕЗНЬ -- ALZHEIMER DISEASE
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
Дод.точки доступу:
Brockman, J.
Schneider, J. A.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Корзун, В.
    Морські водорості для лікування і профілактики мікроелементозів [Текст] / В. Корзун // Фармацевт практик. - 2018. - № 6. - С. 28-29. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
АВИТАМИНОЗЫ -- AVITAMINOSIS (патофизиология, профилактика и контроль, терапия, этиология)
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD (анализ, использование)
ОБЩЕСТВЕННОЕ ЗДОРОВЬЕ, НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛЬ -- PUBLIC HEALTH SURVEILLANCE (методы)
ВОДОРОСЛИ МОРСКИЕ -- SEAWEED
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD (использование)
Анотація: Дефіцит навіть одного з вітамінів чи мікроелементів запускає каскад порушень обміну речовин, запевняє Віталій Корзун, д-р мед. наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії профілактики аліментарно-залежних захворювань ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України»
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)