Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (4)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питания службы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.


    Ванханен, В. В.
    Наукові основи регламентування радіопротекторних аліментарних заходів у санаторно-курортних установах [Текст] / В. В. Ванханен, В. О. Полянчиков // Медичні перспективи. - 1999. - Т. 4, № 2. - С. 74-77


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ СЛУЖБЫ -- FOOD SERVICES (организация и управление, стандарты, тенденции)
КУРОРТЫ -- HEALTH RESORTS
Дод.точки доступу:
Полянчиков, В. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Космическая кухня // Фармацевт практик. - 2010. - № 4. - С. 58-60

Рубрики: Космический полет

   Питания службы


   Пищевых продуктов обработка


   Пищевых продуктов упаковка


Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Васильєв, А. В.
    Нутриметаболомика - новый этап развития биохимии питания. Роль нутрипротеомных исследований [Текст] / А. В. Васильєв, Н. Э. Шаранова // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 5. - С. 4-9


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ СЛУЖБЫ -- FOOD SERVICES (организация и управление, тенденции)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
БИОХИМИЯ -- BIOCHEMISTRY (тенденции)
Дод.точки доступу:
Шаранова, Н. Э.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Истомин, А. В.
    Рецензия на монографию «Фактор питания и здоровье беременных женщин: проблемы гигиенической и эпидемиологической безопасности» [Текст] / А. В. Истомин, О. В. Клепиков // Вопросы питания. - 2015. - Т. 84, № 2. - С. 96-98


MeSH-головна:
ПРЕНАТАЛЬНЫЙ ПЕРИОД, ПИТАНИЯ БЕРЕМЕННЫХ ФИЗИОЛОГИЯ -- PRENATAL NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ПИТАНИЯ СЛУЖБЫ -- FOOD SERVICES (тенденции)
Дод.точки доступу:
Клепиков, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Щодо здійснення харчування вихованців будинку-інтернату: лист Мінекономрозвитку України від 29.01.2015 р. № 3501-04/2797-07 [Текст] // Збірник нормативно-директивних документів з охорони здоров’я. - 2015. - № 7. - С. 57-58


MeSH-головна:
ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО КАК ТЕМА -- LEGISLATION AS TOPIC
ПИТАНИЯ СЛУЖБЫ -- FOOD SERVICES (организация и управление)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Застосування інформаційної моделі розрахунку раціону харчування для компенсації енергетичних витрат військовослужбовців Збройних Сил України [Текст] / Ю. М. Депутат [та ін.] // Медичні перспективи. - 2021. - Т. 26, № 3WМУ10/2021/26/3. - С. 161-168. - Бібліогр. в кінці ст.


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ СЛУЖБЫ -- FOOD SERVICES (законодательство и юриспруденция, организация и управление, статистика)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (законодательство и юриспруденция, снабжение и распределение, стандарты, статистика)
ПИЩЕВОГО РАЦИОНА РЕГИСТРАЦИЯ -- DIET RECORDS
ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ОБМЕН -- ENERGY METABOLISM (физиология)
МОДЕЛИ ЭКОНОМИЧЕСКИЕ -- MODELS, ECONOMIC
ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL (законодательство и юриспруденция, статистика)
УКРАИНА -- UKRAINE
Анотація: Публікацію присвячено вивченню проблеми компенсації енергетичних витрат військовослужбовців під час перебування на кваліфікаційному курсі Сил спеціальних операцій Збройних сил України, а також створенню методу для оперативного реагування посадових осіб продовольчої служби на зміни величини енерговитрат курсантів за різних фаз підготовки шляхом внесення відповідних коректив до їх раціону. Мета роботи полягала у розробці та обґрунтуванні інформаційної моделі розрахунку добового раціону харчування для забезпечення адекватної компенсації фактичних енерговитрат військовослужбовців. Застосовано хронометражно-табличний, інструментальний, розрахунковий, лабораторний та статистичний методи досліджень. Розрахунки інформаційної моделі виконувались з використанням функцій табличного редактора Microsoft Excel 2007. У статті наводиться опис розробленої інформаційної поліпараметричної моделі обчислювальної системи формування нутрієнтного складу та енергетичної цінності добового раціону військовослужбовців залежно від виявлених величин енерговитрат при виконанні завдань за програмою кваліфікаційних України. Модель призначена оперативно розраховувати нутрієнтний та енергетичний склад раціону харчування для адекватної компенсації відповідних енергетичних витрат військовослужбовців на різних фазах підготовки. Інформаційна модель пройшла тестування та впроваджена у практичну діяльність СЗГ
Дод.точки доступу:
Депутат, Ю. М.
Гуліч, М. П.
Савицький, В. Л.
Іванько, О. М.
Левіт, Й. Р.
Богомолець, О. В.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)