Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты, обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.


   
    Фторування харчових продуктів як спосіб профілактики карієсу зубів [Текст] / А. П. Левицький, Г. М. Варава, Л. А. Пашковська // Вісник стоматології. - 2005. - № 1. - С. 98-101

Рубрики: Кариес зубов--проф

   Фториды


   Пищевые продукты, обработка


Дод.точки доступу:
Левицький, А. П.
Варава, Г. М.
Пашковська, Л. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Ментюков, Г. А.
    Оценка санитарно-микробиологических показателей заготовляемого и бактофугированного молока [Текст] / Г. А. Ментюков, С. С. Шихов, П. П. Степаненко // Гигиена и санитария. - 2007. - № 6. - С. 62-64

Рубрики: Молоко--микроб

   Пищевая микробиология


   Пищевые продукты, обработка


   Пищевые продукты, загрязнение


   Пищевых продуктов консервирование


Дод.точки доступу:
Шихов, С. С.
Степаненко, П. П.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)