Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлеб -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.


   
    Микробиологическая защита пшеничного хлеба с использованием трофической цепи Lactobacillus delbrueckii и Propionibacterium freudenreichii [Текст] / Е. П. Рыжкова [и др.] // Биотехнология. - 2009. - № 2. - С. 29-36

Рубрики: Хлеб--анал

Дод.точки доступу:
Рыжкова, Е. П.
Ли, Хао
Быковченко, Т. В.
Данилова, И. В.
Поландова, Р. Д.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Содержание селена в хлебе Оренбургской области [Текст] / Т. Н. Бурцева [и др.] // Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 4. - С. 47-50

Рубрики: Селен--диагн прим

   Хлеб--анал


Дод.точки доступу:
Бурцева, Т. Н.
Голубкина, Н. А.
, Мирошников С. А.
Бурлуцкая, О. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)