Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Бандура, Н. А.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Бандура, Н. А.
    Применение волокнистых материалов для выработки колбасных и мясных изделий [Текст] / Н. А. Бандура, Т. П. Иванова, Б. А. Егоров // Здоровье и питание. - 1998. - № 5. - С. 18-19


MeSH-головна:
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (анализ)
ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Дод.точки доступу:
Иванова, Т. П.
Егоров, Б. А.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)