Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Bati, V. V.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.
Шифр: МУ14/2016/78/5
   Журнал

Мікробіологічний журнал . - Виходит раз на два місяця
2016р. Т. 78 № 5
Зміст:
Fomina, M. A. Complex Identification of Red Yeast Isolate from Gastrointestinal Tract of Hucul Long-Liver (Carpathians, Ukraine) / M. A. Fomina [и др.]. - С.2-11
Інші автори: Polishchuk L. V., Tkachenko K. S., Hong J. W., Zelena L. B., Ianieva O. D., Pidgorskyi V. S.
Пирог, Т. П. Біологічні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на відходах виробництва біодизелю / Т. П. Пирог, Л. В. Никитюк, Г. О. Іутинська. - С.12-20
Борзова, Н. В. Скрининг продуцентов маннан-деградирующих энзимов / Н. В. Борзова [и др.]. - С.21-29
Інші автори: Варбанец Л. Д., Курченко И. Н., Наконечная Л. Т.
Данкевич, Л. А. Фенотипова гетерогенність фітопатогенних бактерій роду Erwinia - збудників хвороб яблуні в Україні / Л. А. Данкевич [и др.]. - С.30-41
Інші автори: Воцелко С. К., Щербина Т. М., Патика В. П.
Krutylo, D. V. Symbiotic Potential of Bradyrhizobium Japonicum Strains with Different Growth Rates / D. V. Krutylo, N. O. Leonova. - С.42-52
Bati, V. V. The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region / V. V. Bati, N. V. Boyko. - С.53-64
Буценко, Л. М. Вплив ліпополісахаридів Pseudomonas syringae pv. atrofaciens на фізіолого-біохімічні процеси у клітинах Allium cepa / Л. М. Буценко. - С.65-74
Юр’єва, О. М. Целюлазна та ксиланазна активності ендофітних і ґрунтових штамів Penicillium funiculosum Thom / О. М. Юр’єва [та ін.] ; О. М. Юр’єва [и др.]. - С.75-82
Інші автори: Курченко І. М., Сирчін С. О., Харкевич О. С., Павличенко А. К., Наконечна Л. Т.
Волощук, Н. М. Вплив регуляторних чинників на кількісний склад мікобіоти жолудів Quercus robur L. у процесі зберігання / Н. М. Волощук, В. М. Білоус, С. Ю. Білоус. - С.83-91
Gorshkova, O. G. Fatty Acids Composition of Microbacterium Genus Bacteria - Destructors of Oil Hydrocarbons / O. G. Gorshkova [и др.]. - С.92-98
Інші автори: Korotaeva N. V., Ostapchuk A. M., Voliuvach O. V., Gudzenko T. V.
Письменна, Ю. Б. Антагоністичні властивості мікроскопічних грибів, виділених з гіпсокартону / Ю. Б. Письменна, І. М. Курченко, А. Г. Суббота. - С.99-105
Sergieieva, Zh. Yu. Phytopathogenic Bacterium Pectobacterium Carotovorum Cryptic Plasmids Distribution / Zh. Yu. Sergieieva, F. I. Tovkach. - С.106-115
До 70-річчя з дня народження В. П. Патики. - С.119-120
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Bati, V. V.
    The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region [Текст] / V. V. Bati, N. V. Boyko // Мікробіол. журн. - 2016. - Том 78, N 5. - С. 53-64


MeSH-головна:
ФЕРМЕНТАЦИЯ -- FERMENTATION
ПРОБИОТИКИ -- PROBIOTICS
ПРЕБИОТИКИ -- PREBIOTICS (микробиология)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
Дод.точки доступу:
Boyko, N. V.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)