Поисковый запрос: (<.>A=Варбанець, Л. Д.$<.>) |
Общее количество найденных документов : 117
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| ?-Амілази Bacillus subtilis/Л. Д. Варбанець, К. В. Мишак, О. В. Мацелюх // Мікробіологічний журнал, 2006. т.Т. 68,N № 2.-С.30-38
|
>2.
| β-маннаназная активность дрожжей, выделенных в Антарктике/Н. В. Борзова [и др.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 2.-С.28-43
|
>3.
| Іванко О. В. Очистка та фізико-хімічні властивості колагенази Streptomyces sp. 1349 1 кератинази streptomyces sp. 1382/О. В. Іванко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2004. т.Т. 66,N № 2.-С.11-24
|
>4.
| Іванко О. В. Скринінг продуцентів колагенази і кератинази/О. В. Іванко, Л. Д. Варбанець, О. В. Валагурова // Мікробіологічний журнал, 2002. т.Т. 64,N № 1.-С.31-36
|
>5.
| Авдіюк К. В. Вплив іонів металів та специфічних хімічних реагентів на активність α-амілаз Aspergillus flavus var. Oryzae і Bacillus subtilis/К. В. Авдіюк, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 4.-С.15-24
|
>6.
| Авдіюк К. В. Вплив іонів металів та хімічних реагентів на активність а-амілази Achromobacter sp. 7а/К. В. Авдіюк, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Т. 78,N № 2.-С.21-32
|
>7.
| Авдіюк К. В. Мікробні α-амілази: фізико-хімічні властивості, субстрактна специфічність та доменна структура/К. В. Авдіюк, Л. Д. Варбанець // Український біохімічний журнал. -К., 2013. т.Т. 85,N № 4.-С.5-19
|
>8.
| Авдіюк К. В. Оптимізація умов культивування Bacillus subtilis147 - продуцента альфа-амілази/К. В. Авдіюк, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2008. т.Т. 70,N № 1.-С.10-16
|
>9.
| Анти-ліпополісахаридні антитіла та осмотична стійкість еритроцитів у здорових осіб та пацієнтів з В-неходжкінською лімфомою з різними групами крові/Л. Д. Варбанець [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 4.-С.3-12
|
>10.
| Біологічна активність нативних та модифікованих ліпополісахаридів Rahnella Aquatilis /Л. Б. Скоклюк [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2011,N № 6.-С.3-11
|
>11.
| Борзова Н. В. Дослідження топології активного центру глікозидаз aspergillus niger/Н. В. Борзова, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2004. т.Т. 66,N № 5.-С.13-22
|
>12.
| Борзова Н. В. Особливості продукції α-галактозидази Penicillium restrictum/Н. В. Борзова, О. В. Гудзенко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 3.-С.55-64
|
>13.
| Борзова Н. В. Субстратна специфічність і механізм дії глікозидаз/Н. В. Борзова, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2005. т.Т. 67,N № 1.-С.67-86
|
>14.
| Броварська О. С. Характеристика ліпополісахариду Pseudomonas putida/О. С. Броварська, Л. Д. Варбанецъ, А. Ф. Ліханов // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 1.-С.33-42
|
>15.
| Булигіна Т. В. Ліпополісахарид Pantoea agglomerans 9649: хімічна характеристика та біологічна активність/Т. В. Булигіна, Л. Д. Варбанець, Л. А. Пасічник // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 2.-С.56-66
|
>16.
| Віріч Н. В. Серологічна специфічність ліпополісахаридів RALSTONIA SOLANACEARUM/Н. В. Віріч, Л. Д. Варбанець, В. Н. Васильєв // Бюлетень інституту с/г мікробіології. -Чернігів, 2000,N № 7.-С.24-25
|
>17.
| Варбанець Л. Д. Глікополімери мікроорганізмів: молекулярні взаємозв’язки структури, функції і біологічної активності/Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2008. т.Т. 70,N № 2/3.-С.40-47
|
>18.
| Варбанець Л. Д. Рецензія на книгу «Основи глікобіології» (за ред. проф. Н. О. Сибірної)/Л. Д. Варбанець // Український біохімічний журнал, 2016. т.Т. 88,N № 2.-С.119-120
|
>19.
| Варбанець Л. Д. Характеристика ліпополісахаридів Budvicia aquatica/Л. Д. Варбанець, О. С. Броварська, С. І. Похил // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2011,N № 3.-С.21-25
|
>20.
| Властивості α-амілази Aspergillus sp. 55/Л. Д. Варбанець [та ін.] // Мікробіологічний журнал, 2009. т.Т. 71,N № 3.-С.3-10
|
|
|