Поисковый запрос: (<.>A=Курінна, О. Г.$<.>) |
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Український терапевтичний журнал - 2020г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>2.
| Фадєєнко Г. Д. Вплив пробіотичного харчування при цукровому діабеті 2 типу/Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна // Український терапевтичний журнал. -Київ, 2020,N N 2.-С.43-51
|
>3.
| Сучасна гастроентерологія - 2020г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>4.
| Цитокератин-18 — патогенетичний чинник прогресування неалкогольної жирової хвороби печінки на тлі метаболічного синдрому/Г. Д. Фадєєнко [та ін.] // Сучасна гастроентерологія, 2020,N № 2.-С.5-10
|
>5.
| Характеристика кишкового дисбіозу у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки/Г. Д. Фадєєнко [та ін.] // Сучасна гастроентерологія, 2020,N № 6.-С.5-13
|
>6.
| Сучасна гастроентерологія - 2020г.,N 6 (Введено оглавление)
|
>7.
| Курінна О. Г. Рекомендації Європейської асоціації з вивчення печінки (EASL) щодо харчування хворих з хронічними захворюваннями печінки. Частина 3/О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія, 2019,N № 4.-С.106-116
|
>8.
| Сучасна гастроентерологія - 2019г.,N 5 (Введено оглавление)
|
>9.
| Курінна О. Г. Рекомендації Європейської асоціації з вивчення печінки (EASL) щодо харчування хворих з хронічними захворюваннями печінки. Частина 2/О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія, 2019,N № 3.-С.91-101
|
>10.
| Сучасна гастроентерологія - 2019г.,N 3 (Введено оглавление)
|
|
|