Поисковый запрос: (<.>S=Аскорбиновая кислота<.>) |
Общее количество найденных документов : 77
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Oproshanska T. V. Determination of the quantitative content of the amount of organic acids and ascorbic acid in different batches of Rosa majalis and Rosa canina raw material/T. V. Oproshanska, O. P. Khvorost, L. V. Ocheredko // Вісник фармації. -Х., 2017,N № 1.-С.10-13
|
>2.
| Effect of nicotimide on amino acids content in bone collagen depending on biological availability of vitamins in diabetic rats/M. M. Guzyk [и др.] // Український біохімічний журнал. -Київ:Ін-т біохімії ім. О.В. Палладіна НАНУ, 2014. т.Т. 86,N № 4.-С.138-149
|
>3.
| Knysh O. V. Potentiation of the antimicrobial effect of Lactobacillus Reuteri DSM 17938 cell-free extracts by ascorbic acid/O. V. Knysh, A. V. Martynov // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.17-24
|
>4.
| Yavorska N. Y. Seasonal variation in the ascorbic and organic acids content in shoots of highbush blueberry cultivars during vegetation stages/N. Y. Yavorska, N. M. Vorobets // Медична та клінічна хімія. -Тернопіль, 2020. т.Том 22,N N 2.-С.31-36
|
>5.
| The frigoproteсtive effect of “Glucosamine C-BCPP” dietary supplement and the role of its components/E. V. Bondarev [et al.] // Вісник фармації. -Х., 2016,N № 2.-С.48-50
|
>6.
| Демецкая А. Азбука витаминов/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2016,N № 1.-С.34
|
>7.
| Бур’ян К. О. Аніліз кількісного вмісту вітаміну С в апельсинових соках вітчизняних виробників/К. О. Бур’ян // Фітотерапія.Часопис, 2015,N № 3.-С.65-68
|
>8.
| Антиокислительная активность компонентов сыворотки крови доноров и реципиентов перед трансплантацией печени/Н. Н. Сажина [и др.] // Клиническая лабораторная диагностика, 2014,N № 8.-С.13-17
|
>9.
| Клещенко Е. Аскорбинка по Полингу вопрос решен или забыт?/Е. Клещенко // Химия и жизнь. -Москва, 1999,N № 10.-С.12-17
|
>10.
| Киричек Л. Т. Аскорбиновая кислота — витамин политропного действия/Л. Т. Киричек // СтоматологИНФО, 2013,N № 4.-С.22-24
|
|
|