Поисковый запрос: (<.>S=Водород<.>) |
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9 |
>1.
| Молекулярний водень як можливий терапевтичний чинник у комплексній відновній терапії хворих із патологією органів опори та руху (огляд літератури)/В. І. Маколінець [та ін.] // Ортопедия, травматология и протезирование, 2021,N № 1.-С.92-97
|
>2.
| Мосейчук Вол. І. Генератор молекулярного водню ГВЧ Life/Вол. І. Мосейчук, Вл. І. Мосейчук, В. І. Маколінець // Ортопедия, травматология и протезирование, 2021,N № 3.-С.65-68
|
>3.
| Покотило О. С. Роль молекулярного водню та оксиду азоту в патогенезі covid-19/О. С. Покотило, М. М. Корда, Ю. С. Кравчук // Медична та клінічна хімія. -Тернопіль, 2021. т.Том 23,N N 1.-С.93-100
|
>4.
| Роговий Ю. Є. Вплив води від’ємного окисно-відновного потенціалу з насиченням воднем на функцію нирок у щурів/Ю. Є. Роговий, В. Я. Цитрін // Буковинський медичний вісник. -Чернівці, 2022. т.Т. 26,N № 1.-С.23-28
|
>5.
| Литяева Л. А. Водородный дыхательный тест с лактулозой в диагностике синдрома избыточного бактериального роста у детей с патологией желудочно-кишечного тракта/Л. А. Литяева, О. В. Ковалева // Педиатрия, 2015. т.Т. 94,N № 6.-С.29-32
|
>6.
| Марушко Ю. В. Застосування водневого дихального тесту з навантаженням лактозою для визначення транзиторної лактазної недостатності в дітей першого півріччя життя/Ю. В. Марушко, Т. В. Іовіца // Перинатологія та педіатрія, 2013,N № 4.-С.81-84
|
>7.
| Оценка эффективности применения препарата лактазы методом определения концентрации водорода в выдыхаемом воздухе/А. И. Чубарова [и др.] // Лечащий Врач, 2009,N № 8.-С.72-74
|
>8.
| Продолжительность жизни гидробионтов daphnia magna в неконтактно активированной воде/Т. И. Иксанова [и др.] // Гигиена и санитария. -М.:Медицина, 2015,N № 1.-С.41-45
|
>9.
| Концентрация дейтерия в пищевых продуктах и влияние воды с модифицированным изотопным составом на показатели свободнорадикального окисления и содержание тяжелых изотопов водорода у экспериментальных животных/А. А. Басов [и др.] // Вопросы питания, 2014. т.Т. 83,N № 5.-С.43-50
|
|