Поисковый запрос: (<.>S=Желудочный сок<.>) |
Общее количество найденных документов : 19
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Ткач С. М. Эффективность кислотоснижающих препаратов в лечении функциональной диспепсии/С. М. Ткач // Сучасна гастроентерологія, 2002,N № 2(8).-С.53-54
|
>2.
| Склад шлункового соку та жовчі щурів при хронічному панкреатиті/З. А. Горенко [и др.] // Фізіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 61,N № 6.-С.86-95
|
>3.
| Ошмянська Н. Ю. Проліферативні процеси при гастроезофагеальній рефлюксній хворобі та їх зв’язок із вмістом жовчних кислот у шлунковому соку/Н. Ю. Ошмянська, С. О. Бабій // Сучасна гастроентерологія. -Київ, 2016,N № 5.-С.61-69
|
>4.
| Горшков В. А. По поводу дискуссионной статьи И.А.Морозова "Выбор гастроэнтеролога..."/В. А. Горшков // Клиническая медицина, 2002. т.Т. 80,N № 9.-С.66-70
|
>5.
| Трифонов В. Д. Патогенетическое и диагностическое значение концентрации ионов в слюне и желудочном содержимом при хронических гастритах у детей/В. Д. Трифонов // Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии. -Москва, 2000. т.Т. 10,N № 2.-С.15-17
|
>6.
| Особливості секреторної функції та характер мікробної контамінації вмісту шлунка за різних форм хронічного панкреатиту/Ю. М. Степанов [та ін.] // Сучасна гастроентерологія, 2013,N № 3.-С.33-39
|
>7.
| Особливості поєднаної дії омепразолу і фамотидину на фізико-хімічні характеристики шлункового соку щурів за умов імунодепресії/Н. В. Євтушенко [та ін.] // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2013. т.Т. 17,N № 1.-С.40
|
>8.
| Бичков М. А. Особливості вмісту кальцію у шлунковому соку у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу/М. А. Бичков // Лікарська справа, 2014,N № 11.-С.142-146
|
>9.
| Ткач С. М. Особенности метаболизма, клинические преимущества и безопасность эзомепразола при лечении кислотозависимой патологии/С. М. Ткач // Сучасна гастроентерологія, 2015,N № 1.-С.44-52
|
>10.
| Кислотно-основное состояние у больных язвенной болезнью/Ю. С. Малов [и др.] // Клиническая медицина. -Москва, 2000. т.Т. 78,N № 5.-С.31-34
|
|
|