Поисковый запрос: (<.>S=Казеины<.>) |
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10 |
>1.
| Юкало В. Г. Характеристика методів оперативного виділення бета-казеїну/В. Г. Юкало, Б. Л. Луговий // Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія. -Львів, 1998,N № 3-4.-С.26-29
|
>2.
| Юкало В. Г. Утворення антигіпертензивних пептидів при протеолізі бета-казеїну/В. Г. Юкало, Б. Л. Луговий // Фізіологічний журнал. -Київ, 2000. т.Т. 46,N № 3.-С.78-83
|
>3.
| Юкало В. Г. Фізіологічно активні пептиди казеїнового походження./В. Г. Юкало, Б. Л. Луговий // Медична хімія, 2002. т.Т. 3,N № 4.-С.82-89
|
>4.
| Конь И. Я. Казеин-доминирующие формулы и формулы, обогащенные белками молочной сыроватки: традиционные представления и новые данные/И. Я. Конь // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского, 2006,N № 4.-С.50-56
|
>5.
| Новик Г. А. Пищевая аллергия у детей раннего возраста/Г. А. Новик // Лечащий Врач, 2011,N № 4.-С.54-61
|
>6.
| Визначення рівнів специфічних IgE до незбираного молока і молекул казеїну серед дітей різного віку/О. С. Прилуцький [та ін.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 6.-С.61-64
|
>7.
| Yukalo V. G. Isolation of к-CN-1P and β-CN-5P fractions from native casein micelles/V. G. Yukalo, L. A. Storozh // The Ukrainian Biochemical Journal. -Київ, 2018. т.Том 90,N N 4.-С.74-79
|
>8.
| Kinetics of casein hydrolysis by peptidase from Bacillus thuringiensis var. israelensis IMB B-7465/О. V. Sevastyanov [та ін.] // The Ukrainian Biochemical Journal, 2019. т.Т. 91,N № 3.-С.25-33
|
>9.
| Досвід використання Similac Alimentum у ранньому післяопераційному періоді в дітей/І. М. Ячник [та ін.] // Медицина невідкладних станів, 2020. т.Т. 16,N № 3.-С.147
|
>10.
| Марушко Ю. В. Застосування альфа-казозепіну (Lactium®) та вітаміну B6 у клінічній практиці (огляд літератури)/Ю. В. Марушко, Т. В. Гищак // Сучасна педіатрія. Україна. -Київ, 2021,N N 3.-С.96-102
|
|