Поисковый запрос: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Общее количество найденных документов : 142
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Щодо негативних тенденцій дитячого харчування/В. Б. Педан [та ін.] // Современная педиатрия, 2009,N № 4.-С.15-18
|
>2.
| Що насправді робить нас товстими? // Фармацевтичний кур’єр, 2014,N № 7/8.-С.48-49
|
>3.
| Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови // Міжнародний неврологічний журнал. -Донецк, 2016,N № 4.-С.147
|
>4.
| Фадєєнко Г. Д. Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози/Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія. -Київ, 2016,N № 2.-С.89-95
|
>5.
| Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
|
>6.
| Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
|
>7.
| Горчаков В. Харчування, що гармонізує,-міф чи реальність?/В. Горчаков, Л. Горчакова // Науковий світ, 2008,N № 9.-С.12-13
|
>8.
| Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування/О. Г. Шадрін [та ін.] // Перинатологія та педіатрія, 2016,N № 1.-С.104-110
|
>9.
| Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві // Мистецтво лікування, 2013,N № 5.-С.39-41
|
>10.
| Корост Я. В. Харчова алергія: на що варто звернути увагу/Я. В. Корост, Б. І. Гундертайло, М. О. Одинець // Ліки України, 2014,N № 5/6.-С.21-26
|
|
|