Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Периодические издания- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (61)Редкие издания (10)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 142
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Щодо негативних тенденцій дитячого харчування [Текст] / В. Б. Педан [та ін.] // Современная педиатрия. - 2009. - № 4. - С. 15-18

Рубрики: Детей питание

   Школьники


   Пищевые продукты


Доп.точки доступа:
Педан, В. Б.
Шадрін, О. Г.
Марушко, Р. В.
Марушко, Т. Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


   
    Що насправді робить нас товстими? [Текст] // Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49


MeSH-главная:
ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN (физиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, экономика)
СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES (эпидемиология)
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови [Текст] // Міжнародний неврологічний журнал. - 2016. - № 4. - С. 147


MeSH-главная:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ГИПОГЛИКЕМИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА -- HYPOGLYCEMIC AGENTS
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Фадєєнко, Г. Д.
    Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози [Текст] / Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія. - 2016. - № 2. - С. 89-95


MeSH-главная:
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS (профилактика и контроль, этиология)
ФАКТОРЫ РИСКА -- RISK FACTORS
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Доп.точки доступа:
Курінна, О. Г.

Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


   
    Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 4. - С. 11-14

Рубрики: Нанотехнологии

   Металлы


   Цитраты


   Железо


   Пищевые продукты


Доп.точки доступа:
Гуліч, М. П.
Ємченко, Н. Л.
Томашевська, Л. А.
Каплуненко, В. Г.
Єрмоленко, В. П.
Косінов, М. В.
Харченко, О. О.
Моісеєнко, І. Є.
Ященко, О. В.

Свободных экз. нет

Найти похожие

6.


   
    Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 2. - С. 44-49

Рубрики: Нанотехнологии

   Цинк


   Цитраты


   Пищевые продукты


Доп.точки доступа:
Гуліч, М. П.
Ємченко, Н. Л.
Томашевська, Л. А.
Каплуненко, В. Г.
Єрмоленко, В. П.
Косінов, М. В.
Харченко, О. О.
Моісеєнко, І. Є.
Ященко, О. В.

Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


    Горчаков, В.
    Харчування, що гармонізує,-міф чи реальність? [Текст] / В. Горчаков, Л. Горчакова // Науковий світ. - 2008. - № 9. - С. 12-13

Рубрики: Питание

   Пищевые продукты


Доп.точки доступа:
Горчакова, Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


   
    Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування [Текст] / О. Г. Шадрін [та ін.] // Перинатологія та педіатрія. - 2016. - № 1. - С. 104-110. - Библиогр.: с. 110-111

Рубрики: ЖЕЛУДОЧНО-КИШЕЧНЫЕ БОЛЕЗНИ

   ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ


   ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ


   МЛАДЕНЕЦ


Доп.точки доступа:
Шадрін, О. Г.
Марушко, Т. Л.
Радушинська, Т. Ю.
Марушко, Р. В.
Фисун, В. М.
Ковальчук, А. А.
Бондаренко, Н. Ю.

Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


   
    Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві [Текст] // Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41


MeSH-главная:
ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS (диагноз, лекарственная терапия, профилактика и контроль, психология, этиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, стандарты)
Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Корост, Я. В.
    Харчова алергія: на що варто звернути увагу [Текст] / Я. В. Корост, Б. І. Гундертайло, М. О. Одинець // Ліки України. - 2014. - № 5/6. - С. 21-26


MeSH-главная:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диетотерапия)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (стандарты)
Кл.слова (ненормированные):
АЛЛЕРГОЛОГУСПИСОК
Доп.точки доступа:
Гундертайло, Б. І.
Одинець, М. О.

Свободных экз. нет

Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)