Поисковый запрос: (<.>S=Свинец<.>) |
Общее количество найденных документов : 104
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Яворовський О. П. Токсикокінетичні механізми формування ендотеліальної дисфункції як раннього клінічного вияву хронічного отруєння свинцем/О. П. Яворовський, О. О. Карлова, Б. С. Шейман // Серце і судини, 2015,N № 3.-С.92-98
|
>2.
| Швець В. І. Зміни діяльності нирок і гемостазу за неонатальної лактогенної інтоксикації щуренят хлористими сполуками талію, кадмію і свинцю/В. І. Швець // Медична хімія, 2002. т.Т. 3,N № 3.-С.84-88
|
>3.
| Хамидулина Х. Х. Международное регулирование свинца и его соединений/Х. Х. Хамидулина, Ю. О. Давыдова // Гигиена и санитария. -М.:Медицина, 2013,N № 6.-С.57-59
|
>4.
| Федоренко В. І. Обгрунтування допустимих добових доз свинцю і кадмію в добових раціонах харчування/В. І. Федоренко // Медичні перспективи, 2019. т.Т. 24,N № 1.-С.73-80
|
>5.
| Федорів О. Є. Вплив ацетату свинцю та стеаратів натрію і калію на показники периферійної крові піддослідних тварин/О. Є. Федорів, О. Є. Копач, Н. А. Мельник // Здобутки клінічної і експериментальної медицини. -Тернопіль, 2018,N N 2.-С.135-136
|
>6.
| Факторы риска для здоровья детского населения в напряженных экологических условиях загрязнения свинцом/И. О. Байдаулет [и др.] // Гигиена и санитария. -М.:Медицина, 2013,N № 6.-С.64-69
|
>7.
| Фізичне здоров’я студентів-першокурсників і його зв’язок із вмістом йоду та свинцю в організмі/В. А. Магльований [та ін.] // Львівський медичний часопис, 2011. т.Т. 17,N № 4.-С.44-47
|
>8.
| Трахтенберг І. М. Свинець в умовах промислових міст: зовнішня експозиція, біомоніторинг, маркери дії та ефекту, профілактика/І. М. Трахтенберг, Е. М. Білецька, В. Ф. Демченко // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 3.-С.10-12
|
>9.
| Токсичность свинца при его совместном введении с наночастицами оксида алюминия крысам/А. А. Шумакова [и др.] // Вопросы питания, 2015. т.Т. 84,N № 3.-С.40-49
|
>10.
| Токсичность свинца при его совместном введении с наноструктурным диоксидом кремния/А. А. Шумакова [и др.] // Вопросы питания, 2015. т.Т. 84,N № 2.-С.10-18
|
|
|