Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Периодические издания- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: (<.>S=Similak Alimentum<.>)
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Ячник І. М., Метленко О. В., Карпенко Н. П., Реготун Р. В., Іванов Я. Г.
Заглавие : Досвід використання Similac Alimentum у ранньому післяопераційному періоді в дітей
Место публикации : Медицина невідкладних станів. - 2020. - Т. 16, № 3. - С. 147 (Шифр МУ104/2020/16/3)
Предметные рубрики: Similak Alimentum
MeSH-главная: ПОСЛЕОПЕРАЦИОННОЕ ВЕДЕНИЕ БОЛЬНОГО -- POSTOPERATIVE CARE
ПОСЛЕОПЕРАЦИОННЫЙ ПЕРИОД -- POSTOPERATIVE PERIOD
ПИТАНИЕ ЭНТЕРАЛЬНОЕ -- ENTERAL NUTRITION
БЕЛКОВЫЕ ГИДРОЛИЗАТЫ -- PROTEIN HYDROLYSATES
КАЗЕИНЫ -- CASEINS
ДЕТИ -- CHILD
Аннотация: Сироватковий білок піддається меншому ступеню гідролізу щодо казеїнової фракції білків коров’ячого молока. Окрім цього, казеїни самі по собі є менш алергенними, ніж сироваткові білки. Казеїн швидше руйнується основними харчовими ферментами, ніж сироваткові білки, хоча вони майже повністю розчиняються у воді за рахунок наявності дисульфідних зв’язків, які відсутні в казеїну. Для повного гідролізу сироваткового білка (а саме бета-лактоглобуліну) є потреба в застосуванні додаткових маніпуляцій, таких як протеоліз при високому тиску, температура або ультрафільтрація, що призводить до здороження продукту
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)