Поисковый запрос: <.>II=СУ10/2021/2<.> |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8 |
>1.
| Fadieienko G. D. A method for increasing the effectiveness of therapeutic interventions of non-alcoholic fatty liver disease in patients with comorbidity pathology/G. D. Fadieienko, Ya. V. Nikiforova // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.4-14
|
>2.
| Мадумарова А. А. Новий підхід до лікування хворих із грибковим дисбіозом/А. А. Мадумарова, Ф. І. Хамрабаєва // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.15-20
|
>3.
| Ткач С. М. Частота надмірного бактеріального росту та ефективність його лікування при синдромі подразненого кишечника/С. М. Ткач, А. Е. Дорофєєв, Ю. Г. Кузенко // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.21-27
|
>4.
| Практичні настанови Європейської асоціації клінічного харчування та метаболізму (ESPEN). Клінічне харчування при захворюваннях печінки. Частина 2/S. C. Bischoff [та ін.] // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.28-40
|
>5.
| Губергріц Н. Б. Жовч in excess/Н. Б. Губергріц, О. М. Агібалов // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.43-54
|
>6.
| Фадєєнко Г. Д. Коротколанцюгові жирні кислоти: роль у порушеннях метаболізму/Г. Д. Фадєєнко, О. Є. Гріднєв // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.55-78
|
>7.
| Журавльова Л. В. Етіопатогенетичні аспекти формування функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту: акцент на зміни кишкової проникності/Л. В. Журавльова, Ю. О. Шеховцова // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.79-86
|
>8.
| Губергріц Н. Б. «Телемедицина» з минулого/Н. Б. Губергріц // Сучасна гастроентерологія, 2021,N № 2.-С.87
|
|