Фус, С. В. Анализ структуры питания человека как основа профилактики алиментарных заболеваний [Текст] / С. В. Фус, С. А. Лесник, Е. К. Кириленко> // Журнал практичного лікаря : спеціалізоване інформаційне видання. - 2006. - № 4. - С. 16-20 Рубрики: Рационального питания организация Питания оценка Пищевые микроэлементы Волосы--микроб Доп.точки доступа: Лесник, С. А. Кириленко, Е. К. Свободных экз. нет |
Депутат, Ю. М. Застосування абстрактних інформаційних моделей для дослідження стану вегетативної нервової системи військовослужбовців Збройних Сил України у разі фактичного і скоригованого раціону харчування / Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч, Й. Р. Левіт> // Довкілля та здоров’я. - 2010. - № 1. - С. 66-72 Рубрики: Здоровья состояние Нервная система вегетативная--физиол Рационального питания организация Военнослужащие Доп.точки доступа: Гуліч, М. П. Левіт, Й. Р. Свободных экз. нет |
Професор В. Я. Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народогосподарської кризи та наслідків голоду 1921-1923 років в Україні [Текст] / О. П. Яворовський, І. М. Сахарчук, В. І. Зенкіна> // Довкілля та здоров’я. - 2010. - № 4. - С. 77-79 Рубрики: Рационального питания организация Голод Украина Доп.точки доступа: Яворовський, О. П. Сахарчук, І. М. Зенкіна, В. І. Кузмінська, О. В. Свободных экз. нет |
Професор Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народногосподарської кризи та наслідків голоду 1921-1933 років в Україні [Текст] / О. П. Яворовський [та ін.]> // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 1. - С. 76-80 Рубрики: Рационального питания организация Голод Украина Доп.точки доступа: Яворовський, О. П. Сахарчук, І. М. Зенкіна, В. І. Кузьміеська, О. В. Свободных экз. нет |