Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Вища освіта- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (108)Періодичні видання (702)Бібліотечні видання (2)Краєзнавство (2)Рідкісні видання (6)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи з 1 по 4
1.

Проблеми безперервної медичної освіти та науки - 2018г.,N 3 (Введено оглавление)
2.

Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування/Т. М. Попова [та ін.] // Проблеми безперервної медичної освіти та науки, 2018,N № 3.-С.21-25
3.

Савич А. О. Методичні аспекти викладання вибіркової дисципліни «Нутриціологія» для студентів фармацевтичного факультету денної форми навчання/А. О. Савич, Л. В. Слободянюк, С. М. Марчишин // Медична освіта (Тернопіль), 2021,N № 2.-С.59-63
4.

Корильчук Н. І. Вибіркова дисципліна як запорука підвищення професійного рівня/Н. І. Корильчук // Медична освіта (Тернопіль), 2021,N № 4.-С.32-36
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)