Home page Simplified mode Video-instruction Description
Authorisation
Surname
Password
 

Data bases


Rare Editions- results of search

Type of search

Search field
the format of presenting the found documents:
fullinformationalshort
Search inquiry: (<.>U=613.288=133.1<.>)
Total number of found documents : 1
1.
613.28
V65


    Villiers, A.
    Aliments lactés et aliments gras [Text] / A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 2-me édition revue et Augmentée. - Paris : Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911. - 352 p. : avec 34 figures dans le texte ; 26,5x18x2. - (Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires). - Bibliogr. at the end of the art.
Є шмуцтитул
Title translation: Молочна їжа і жирна їжа
Notes about characteristics:
Copies. 296 : Палітурка - папір, картон (cardboard), коленкор; оригінал; декор - тиснення; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - суцільна, зверху,
Ex-libris:
Copies.296: Морейнис проф. 1931 - власницький напис на тит. арк., форзаці; штамп Libraire C. Deon Montreal на форзаці
Notes of the collection owner: Морейніс Л. К.
UDC

MeSH-main:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS (история, микробиология)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (история, фармакокинетика, фармакология)
Additional Access Points:
Collin, Eug.
Fayolle, M.

Number of copies: 1
ФРК (1)
Free: ФРК (1)

Find similar

 
© International Association of users and developers of electronic libraries and new information technology
(ELNIT Association)