Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Крахмал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543.1/Л 53
Автор(и) : Лешъ А. А.
Назва : Къ вопросу о сравненіи методовъ количественнаго опредѣленія крахмала въ пищевыхъ продуктахъ : дис. на степень магистра фармаціи А. А. Лешъ : изъ фармацевтической лаборат. проф. С. А. Пржибытка
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. С. В. Волпянскаго, Литейный просп., домъ № 40, 1896
Кільк.характеристики :72 с.: табл.; 23х15,5х0,5
Серія: Серія магистерскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1895-96 учебномъ году; № 5
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: К вопросу о сравнении методов количественного определения крахмала в пищевых продуктах
Примітки : Библиогр.: с. 69-70
УДК : 543.1
MeSH-головна: КРАХМАЛ -- STARCH
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Л 22
Автор(и) : Лангенбахеръ Ф. Э.
Назва : Примѣненіе метода Фауленбаха къ количественному опредѣленію крахмала въ богатыхъ бѣлками растительныхъ продуктахъ : дис. на степень д-ра медицины Ф. Э. Лангенбахера : изъ фармацевтической лабораторіи проф. С. А. Пржибытка
Вихідні дані : С.-Петербургъ, 1898
Кільк.характеристики :48 с. ; 22,8х15,5х0,3
Серія: Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1897-1898 учебномъ году; № 52
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Применение метода Фауленбаха к количественному определению крахмала в богатых белками растительных продуктах
ББК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
КРАХМАЛ -- STARCH
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)