Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (3)Періодичні видання (11)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясные продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи з 1 по 8
1.

Кузминскій Н. Е. Опредѣленіе качества мясныхъ продуктовъ по цвѣтовому способу анализовъ мяса на амміакъ/Н. Е. Кузминскій. - 1882
2.

Палатченко С. А. Матеріалы къ вопросу объ усвояемости легкаго и печени/С. А. Палатченко ; цензор: И. Р. Тарханъ-Моуравовъ, П. В. Соколовъ, С. В. Шидловскій. - 1890
3.

Масленниковъ Н. Матеріалъ къ вопросу о мясномъ порошкѣ. Усвояемость азотистыхъ частей его и обмѣнъ и усвояемость азота пищи при кормленіи мясными порошками здоровыхъ людей/Н. Масленниковъ ; цензор: В. А. Манассеинъ, А. П. Доброславинъ, А. И. Судаковъ. - 1888
4.

Павловскій Н. Питательные бѣлковые бульоны. Опытъ опредѣленія растворимости бѣлковъ при вареніи/Н. Павловскій ; цензор: А. П. Доброславинъ, А. П. Діанинъ, Д. И. Кошлаковъ. - 1887
5.

Макаровъ Н. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса и крови/Н. Макаровъ. - 1887
6.

Соломинъ П. А. О сравнительномъ усвоеніи азота и жировъ ветчины и говядины здоровыми людьми/П. А. Соломинъ ; цензор: В. А. Манассеинъ, Ю. Т. Чудновскій, П. А. Вальтеръ. - 1891
7.

Солнцевъ В. Пищевые консервы для войскъ мясные и мясо-растительные. Ихъ химическій составъ и усвояемость мяса/В. Солнцевъ. - 1886
8.

Хлопин Г. В. Методы исследования мяса, мясных и растительных продуктов/Г. В. Хлопин, В. А. Углов. - 1934
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)