Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Періодичні видання (142)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи з 1 по 10
1.

Циркуненко В. К. Къ вопросу о вліяніи тростниковаго сахара на усвоеніе и обмѣнъ азота у здоровыхъ людей/В. К. Циркуненко ; цензор: Ю. Т. Чудновскій, В. Н. Сиротининъ, Г. Ю. Явейнъ. - 1895
2.

Яроцкій Г. С. Матеріалы къ вопросу объ определеніи степени залежалости муки по количественному измѣненію въ ней сахаристыхъ веществъ/Г. С. Яроцкій ; цензор: А. П. Діанинъ, С. А. Пржибытекъ, Д. А. Каменскій. - 1898
3.

Соколовъ В. П. Объ опредѣленіи кислотности хлѣба. Сравнительная оцѣнка существующихъ способовъ опредѣленія кислотности хлѣба/В. П. Соколовъ ; цензор: С. К. Шидловскій, С. А. Пржибытекъ, А. А. Липскій. - 1898
4.

Покровскій М. П. Ржаные хлѣбы съ 50%, 70% отрубей и безъотрубистые. Сравнительное изслѣдованіе ихъ качествъ, химическаго состава, усвояемости N-хъ веществъ и пр., въ связи съ вопросомъ о питательномъ значеніи отрубей/М. П. Покровскій ; цензор: С. В. Шидловскій, С. А. Пржибытекъ, А. А. Липскій. - 1894
5.

Піонтковскій И. И. Матеріалы къ вопросу о питательности квашеной капусты (истинные бѣлки и усвояемость)/И. И. Піонтковскій ; цензор: В. А. Манассеинъ, А. Ф. Баталинъ, С. К. Шидловскій. - 1890
6.

Палатченко С. А. Матеріалы къ вопросу объ усвояемости легкаго и печени/С. А. Палатченко ; цензор: И. Р. Тарханъ-Моуравовъ, П. В. Соколовъ, С. В. Шидловскій. - 1890
7.

Малаховскій С. П. Химическій составъ и усвояемость калійныхъ и натронныхъ альбуминатовъ/С. П. Малаховскій ; цензор: А. П. Доброславинъ, В. А. Манассеинъ, С. А. Пржибытекъ. - 1889
8.

Лебедевъ Е. И. О хлѣбѣ изъ ржаной муки съ примѣсью куколя (AGROSTEMMA GITHAGO)/Е. И. Лебедевъ ; цензор: С. В. Шидловскій, И. П. Павловъ, М. В. Яновскій. - 1894
9.

Einführung in die praktische Nahrungsmittelchemie/comp.: H. Thoms, E. Gilg Mit einem Anhange: Botanisch-Mikroskopischer Teil. - 1899
10.

Химия пищевых продуктов. Т. 1:Общие составные части пищевых продуктов/пер. А. М. Емельянов ; ред. Ф. в. Церевитинов Кн. 1. - 1940
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)