Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Періодичні видання (46)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/I-54
Назва : Illustriertes Lexikon der Verfälschungen und Verunreinigungen der Nahrungs- und Genußmittel der Kolonialwaren und Manufakte, der Droguen, Chemikalien und Farbwaren, Bewerblichen u. Landwirtschaftligen Produkte, Dokumente u. Wertzeichen . -mit Berücksichtigung des Gefebes vom 14. Mai 1879, bert. den Berschr mit Kahrungsmitteln, Genußmitteln und Gebrauchsgegenständen, sowie aller Verordungen und Vereinbarungen
Вихідні дані : Leipzig: Verlagsbuchhandlung von J. J. Weber, 1887
Кільк.характеристики :I-VIII с ; 1028 с.: mit 5 farbendrucktafeln und 734 in den Text gedruckten Abbildungen; 24,5x17x7
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.2(03) + 613.2(03)=112.2
MeSH-головна: ЛЕКАРСТВА ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- DRUG CONTAMINATION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вінницька меднаукова бібліотека
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 89
Автор(и) : Судаковъ А.
Назва : Изслѣдованія о составѣ и питательныхъ свойствахъ гречихи : дис. на степень д-ра медицины Врача Александра Судакова
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Р. Голике, Невскій, 106, 1879
Кільк.характеристики :50 с.: табл.; 23,7х15,3х0,4
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Исследования о составе и питательных свойствах гречихи
ББК : 613.2
MeSH-головна: ГРЕЧИХА -- FAGOPYRUM
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543.1/М 47
Автор(и) : Меликъ-Бегляровъ Г. Б.
Назва : Матеріалы къ опредѣленію химическаго состава ржанаго хлѣба въ Петербургѣ. (Количественное опредѣленіе воды, золы и песку въ хлѣбѣ нѣкоторыхъ Петербургскихъ лѣчебныхъ заведеній, казармъ и хлѣбопекаренъ) : дис. на степень д-ра медицины врача Герасима Меликъ-Беглярова : изъ клинической лабораторіи проф. Ю. Т. Чудновскаго
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Департамента Удѣловъ, Моховая, 40, 1892
Кільк.характеристики :46 с.: табл.; 23,5х15,5х0,3
Серія: Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1891-1892 учебномъ году; № 87
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Материалы к определению химического состава ржаного хлеба в Петербурге. (Количественное определение воды, золы и песка в хлебе некоторых Петербургских лечебных заведений, казарм и хлебопекарен)
УДК : 543.1
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Хлопин Г. В., Углов В. А.
Назва : Методы исследования мяса, мясных и растительных продуктов : практич. рук. для лабораторий
Вихідні дані : Ленинград; Москва: Биомедгиз, 1934
Кільк.характеристики :556 с.: табл.; 22,3х15х3
Примітки : Алф. указ.: с. 545-550
Ціна : Б.ц.
MeSH-головна: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
ЛАБОРАТОРИИ -- LABORATORIES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Л 22
Автор(и) : Лангенбахеръ Ф. Э.
Назва : Примѣненіе метода Фауленбаха къ количественному опредѣленію крахмала въ богатыхъ бѣлками растительныхъ продуктахъ : дис. на степень д-ра медицины Ф. Э. Лангенбахера : изъ фармацевтической лабораторіи проф. С. А. Пржибытка
Вихідні дані : С.-Петербургъ, 1898
Кільк.характеристики :48 с. ; 22,8х15,5х0,3
Серія: Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1897-1898 учебномъ году; № 52
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Применение метода Фауленбаха к количественному определению крахмала в богатых белками растительных продуктах
ББК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
КРАХМАЛ -- STARCH
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)