Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (11)Періодичні видання (8)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.
613.2
П 12


    Павловскій , Н.
    Питательные бѣлковые бульоны. Опытъ опредѣленія растворимости бѣлковъ при вареніи : дис. на степень д-ра медицины врача Н. Павловскаго / Н. Павловскій ; цензор: А. П. Доброславинъ, А. П. Діанинъ, Д. И. Кошлаковъ. - С.-Петербургъ : Тип. Листка Объявленій Р. Лаференцъ, Литейная 38, 1887. - 44 с. : табл. ; 24х16х0,3. - (Серія диссертацій, защищавшихся въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1887-1888 учебн. году ; № 5). - Назва за правилами правопису 1918р. : Питательные белковые бульоны. Опыт определения растворимости белков при варении
Примітки про особливості:
Прим. 81039 : Палітурка - оригінал, тонкий папір, задовільний (поношений); пагінація - зверху.
ББК 613.2

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING (методы)
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (использование)
Дод.точки доступу:
Доброславинъ, А. П. \цензор.\
Доброславин А. П.
Діанинъ, А. П. \цензор.\
Дианин А. П.
Кошлаковъ, Д. И. \цензор.\
Кошлаков Д. И.
Павловский Н.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

2.
613.2
С 60


    Солнцевъ, В.
    Пищевые консервы для войскъ мясные и мясо-растительные. Ихъ химическій составъ и усвояемость мяса : дис. на степень д-ра медицины Врача Василія Солнцева : консервы изготовлены по заказу Военнаго Министерства фирмою Г. Азибера / В. Солнцевъ. - С.-Петербургъ : Тип. Н. А. Лебедева, Невск. пр., д. № 8, 1886. - 110 с. : табл. ; 21,3х14,5х1. - Назва за правилами правопису 1918р. : Пищевые консервы для войск мясные и мясо-растительные. Их химический состав и усвояемость мяса
Примітки про особливості:
Прим. 81052 : Палітурка - оригінал, картон (cardboard), папір мармуровий, корінець - шкіра, розділен на чотири поля, написи Г. Л. та Солнцев, стан добрий; пагінація - зверху.
Екслібрис:
Прим.81052: Дарчий напис: Многоуважаемому сот...варищу Всеволоду Яковлевичу Доктору Голов...кому от автора. 14 мая
ББК 613.2

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КОНСЕРВИРОВАНИЕ -- FOOD PRESERVATION (методы)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING (методы)
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
Дод.точки доступу:
Солнцев В.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

3.
613.2
Г 46


   
    Гигиена хлеба [Текст] : практич. рук. для врачей и работников хлебопекарной промышленности / сост. Э. М. Бархан [та ін.] ; ред.: А. Н. Сысин, Э. М. Бархан. - Москва ; Ленинград : Медгиз, 1932 (Тип. изд-ва "Крестьянская Газета", Москва, Сущевская. 21). - 188 с. : ил., вкл. л. ; 23х14,8х1,2. - Библиогр.: с. 182-186
Примітки про особливості:
Прим. 52250 : Палітурка - оригінал, папір, стан - поганий (поношений); пагінація - суцільна, знизу,
Екслібрис:
Прим.52250: На тит. арк. власницький штамп - Філія Вінницької меднаукової бібліотеки
Помітки власника колекції: Філія Вінницької меднаукової бібліотеки
УДК

MeSH-головна:
ХЛЕБ -- BREAD (использование, история, микробиология, стандарты)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING (история, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Бархан , Э. М. \сост.\
Дейчман, Э. И. \сост.\
Лурье, Л. А. \сост.\
Мусерский, Н. Н. \сост.\
Околов, Ф. С. \сост.\
Певзнер, М. И. \сост.\
Ромашов, Д. И. \сост.\
Сарычев, Б. Г. \сост.\
Сысин, А. Н. \ред.\
Бархан, Э. М. \ред.\

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)