Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (11)Періодичні видання (8)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Назва : Гигиена хлеба : практич. рук. для врачей и работников хлебопекарной промышленности
Вихідні дані : Москва; Ленинград: Медгиз, 1932
Кільк.характеристики :188 с.: ил., вкл. л.; 23х14,8х1,2
Примітки : Библиогр.: с. 182-186
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/П 12
Автор(и) : Павловскій Н.
Назва : Питательные бѣлковые бульоны. Опытъ опредѣленія растворимости бѣлковъ при вареніи : дис. на степень д-ра медицины врача Н. Павловскаго
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Листка Объявленій Р. Лаференцъ, Литейная 38, 1887
Кільк.характеристики :44 с.: табл.; 24х16х0,3
Серія: Серія диссертацій, защищавшихся въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1887-1888 учебн. году; № 5
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Питательные белковые бульоны. Опыт определения растворимости белков при варении
ББК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 60
Автор(и) : Солнцевъ В.
Назва : Пищевые консервы для войскъ мясные и мясо-растительные. Ихъ химическій составъ и усвояемость мяса : дис. на степень д-ра медицины Врача Василія Солнцева : консервы изготовлены по заказу Военнаго Министерства фирмою Г. Азибера
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Н. А. Лебедева, Невск. пр., д. № 8, 1886
Кільк.характеристики :110 с.: табл.; 21,3х14,5х1
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Пищевые консервы для войск мясные и мясо-растительные. Их химический состав и усвояемость мяса
ББК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КОНСЕРВИРОВАНИЕ -- FOOD PRESERVATION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)