Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (9)Періодичні видання (24)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Углеводы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Химия пищевых продуктов. Т. 1:Общие составные части пищевых продуктов/пер. А. М. Емельянов ; ред. Ф. в. Церевитинов Кн. 1. - 1940
2.

Абдергальденъ, Эмиль Руководство по физіологической химіи. Т.1/пер. В. В. Завьяловъ
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)