Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (9)Періодичні видання (24)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Углеводы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) :
Назва : Химия пищевых продуктов. Т. 1: Общие составные части пищевых продуктов . Кн. 1 . -пер. с нем.
Вихідні дані : Москва; Ленинград: Пищепромиздат, 1940
Кільк.характеристики :438 с.: табл.; 25,5х18х3
Серія:
Примітки : Библиогр.: с. 438
Ціна : Б.ц.
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ВОДА -- WATER
БЕЛКИ -- PROTEINS
УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
ГЛЮКОЗИДЫ -- GLUCOSIDES
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 612.015/А 13
Автор(и) : Абдергальденъ, Эмиль
Назва : Руководство по физіологической химіи/ Э. Абдергальденъ. - Назва за правилами правопису 1918р.: Руководство по физиологической химии. - в 2 т. : авториз. пер. со 2-го нѣмецк. дополн. изд. съ предисл. автора къ рус. изд. Т.1
Вихідні дані : : Книгоиздательство "Сотрудник",тип. Акц. Об-ва "Петръ Барскій въ Кіевѣ", Крещатик № 40 Б.м., 1913 - 1914
Кільк.характеристики :428 с.: табл.; 28х18х2
Серія:
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Руководство по физиологической химии;
Примітки : Библиогр. в конце глав
Ціна : Б.ц.
УДК : 612.015
MeSH-головна: ХИМИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, PHYSICAL
ЖИРЫ -- FATS
УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES
АМИНОКИСЛОТЫ, ПЕПТИДЫ И БЕЛКИ -- AMINO ACIDS, PEPTIDES, AND PROTEINS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)