Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (9)Періодичні видання (24)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Углеводы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.
612.015
А 13


   Абдергальденъ, Эмиль

    Руководство по физіологической химіи / Э. Абдергальденъ. - в 2 т. : авториз. пер. со 2-го нѣмецк. дополн. изд. съ предисл. автора къ рус. изд. - С.-Петербургъ-Кіевъ : Книгоиздательство "Сотрудник",тип. Акц. Об-ва "Петръ Барскій въ Кіевѣ", Крещатик № 40, 1913 - 1914. - Назва за правилами правопису 1918р. : Руководство по физиологической химии.
   Т.1 / пер. В. В. Завьяловъ. - 428 с. : табл. ; 28х18х2. - ). - Библиогр. в конце глав
Примітки про особливості:
Прим. 52002 : Палітурка - оригінал, тьмяно-зелена тканина, корінець - шкіра, тиснення, стан задовільно зношений; форзац - орнаментований папір; пагінація - суцільна, зверху.
Примітки про походження:
Прим. 52002 : Морейнис Л. К. В правому верхньому куті тит. арк. напис фіолет. чорнилом Л. К. Морейнис 1913 г. Киев; на нижн. арк. форзаца у правому верхьому куті штамп Переплетная и коробочная І. Х. Едыткинъ Новороссійскъ.
Помітки власника колекції: Морейніс Л. К.
УДК

MeSH-головна:
ХИМИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, PHYSICAL (история, методы, обучение)
ЖИРЫ -- FATS (химия)
УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES (химия)
АМИНОКИСЛОТЫ, ПЕПТИДЫ И БЕЛКИ -- AMINO ACIDS, PEPTIDES, AND PROTEINS (химия)
Дод.точки доступу:
Абдергальден Э.
Завьяловъ, В. В. (проф.) \пер.\
Завьялов В. В.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

2.


    Химия пищевых продуктов [Текст].
   Т. 1 : Общие составные части пищевых продуктов, Кн. 1 / пер. А. М. Емельянов ; ред. Ф. в. Церевитинов. - пер. с нем. - Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940 (Тип. им. Воровского Госпланиздата, г. Калуга). - 438 с. : табл. ; 25,5х18х3. - ). - Библиогр.: с. 438
Примітки про особливості:
Прим. 52342 : Палітурка - оригінал, коленкор, стан - задовільний (поношений); пагінація - суцільна, знизу.
Екслібрис:
Прим.52342: На тит. арк. власницький штамп - Філія Вінницької меднаукової бібліотеки
Помітки власника колекції: Філія Вінницької меднаукової бібліотеки


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, история, стандарты)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история, методы, статистика)
ВОДА -- WATER (химия)
БЕЛКИ -- PROTEINS (химия)
УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES (химия)
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (анализ, химический синтез)
ГЛЮКОЗИДЫ -- GLUCOSIDES (химия)
Дод.точки доступу:
Емельянов, А. М. \пер.\
Церевитинов, Ф. в. \ред.\

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)