Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=612.015=112.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015/E40
Назва : Einführung in die praktische Nahrungsmittelchemie . Mit einem Anhange : Botanisch-Mikroskopischer Teil
Вихідні дані : Leipzig: Verlag von S. Hirzel, 1899
Кільк.характеристики :I-VIII с ; 416 с.: mit 115 Abbildungen
Ціна : Б.ц.
УДК : 612.015 + 612.015=112.2
MeSH-головна: ХИМИЯ ОРГАНИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ORGANIC
БИОХИМИЯ -- BIOCHEMISTRY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015/A12
Автор(и) : Abderhalden, Emil
Назва : Lehrbuch der physiologischen Chemie : in Vorlesungen . -11-te und 12-te, neu bearbeitete Auflage
Вихідні дані : Berlin : Wien: Urban & Schwarzenberg, 1942
Кільк.характеристики :I-VI с ; 358 с.: mit 51 Abbildungen; 24x16,3x1,7
Примітки : Index: p. 335-358
Ціна : Б.ц.
УДК : 612.015 + 612.015=112.2
MeSH-головна: БИОХИМИЯ -- BIOCHEMISTRY
ПРАКТИЧЕСКОЕ РУКОВОДСТВО -- PRACTICE GUIDELINE
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)