Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (286)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-42 
1.

Суровцевъ В. Г. Сравнительная оцѣнка наиболѣе употребительныхъ способовъ опредѣленія жира въ молокѣ/В. Г. Суровцевъ ; цензор: С. В. Шидловскій, С. А. Пржибытекъ, А. А. Липскій. - 1898
2.

Сульменевъ Н. Д. Лебеда (CHENOPODIUM ALBUM L.) ея химическій составъ усвояемость азотистыхъ веществъ/Н. Д. Сульменевъ ; цензор: С. В. Шидловскій, А. Ѳ. Баталинъ, А. П. Діанинъ. - 1893
3.

Судаковъ А. Изслѣдованія о составѣ и питательныхъ свойствахъ гречихи/А. Судаковъ. - 1879
4.

Соломинъ П. А. О сравнительномъ усвоеніи азота и жировъ ветчины и говядины здоровыми людьми/П. А. Соломинъ ; цензор: В. А. Манассеинъ, Ю. Т. Чудновскій, П. А. Вальтеръ. - 1891
5.

Ставскій М. Р. Къ вопросу о вліяніи лука на мочеотдѣленіе и кожно-легочныя потери у здоровыхъ людей/М. Р. Ставскій ; цензор: Ѳ. И. Пастернацкій, С. А. Пржибытекъ, А. П. Фавицкій. - 1895
6.

Ливеровскій А. В. Дериваты коровьяго молока/А. В. Ливеровскій ; цензор: Н. П. Гундобинъ, С. А. Пржибытекъ, А. А. Руссовъ. - 1900
7.

Лебедевъ С. А. Къ вопросу о минеральномъ голоданіи/С. А. Лебедевъ. - 1887
8.

Куренковъ А. П. Къ вопросу о вліяніи свѣжей телячьей крови на усвоеніе и обмѣнъ азота у здоровыхъ людей/А. П. Куренковъ. - 1892
9.

Макаровъ Н. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса и крови/Н. Макаровъ. - 1887
10.

Липскій А. А. О составѣ сыра и объ усвояемости его азотистыхъ частей/А. А. Липскій. - 1884
11.

Солнцевъ В. Пищевые консервы для войскъ мясные и мясо-растительные. Ихъ химическій составъ и усвояемость мяса/В. Солнцевъ. - 1886
12.

Monteuuis A. La Cuisine Chez Soi Ce gu’elle est, ce gu’elle doit etre l’alimentation/Montuuis. - ?
13.

Вопросы питания. Т. 1/ред. Б. И. Збарский [та ін.] ; отв. исполн. Э. М. Бархан ; конс. Э. Абдергальден [та ін.] Вып. 3. - 1932
14.

Bourget Les Régimes Alimentaires/Bourget. - 1907
15.

Гигиена хлеба/сост. Э. М. Бархан [та ін.] ; ред.: А. Н. Сысин, Э. М. Бархан. - 1932
16.

McLester J. S. Nutrition and diet in health and disease/J. S. McLester. - 1943
17.

Сицинскій А. А. Акушерская помощь въ Минской губерніи (1880-1889 гг.)/А. А. Сицинскій ; цензор: А. И. Лебедевъ, Н. И. Быстровъ, М. Д. ванъ-Путеренъ. - 1893
18.

Ипполитовъ С. Н. Матеріалы къ вопросу о вліяніи внутренняго употребленія тресковаго жира на азотистый обмѣнъ у дѣтей/С. Ипполитовъ ; цензор: А. П. Доброславинъ, Н. И. Быстровъ, А. П. Коркуновъ. - 1889
19.

Велямовичъ В. О коренномъ улучшеніи вкусовыхъ качествъ, питательности и усвояемости солдатскаго хлѣба/В. Велямовичъ 11 кн.. - 1901
20.

Витамины и вопросы питания
 1-20    21-40   41-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)