Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.263<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.263/К 20
Автор(и) : Каплановскій Р.
Назва : Къ вопросу о способахъ открытія спорыньи въ ржаной мукѣ и хлѣбѣ : дис. на степень д-ра медицины Р. Каплановскаго
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. В. О. Демакова, Новый пер., № 7, 1881
Кільк.характеристики :67 с.: табл.
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: К вопросу о способах открытия спорыньи в ржаной муке и хлебе
УДК : 613.263
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
ХЛЕБНЫЕ ЗЛАКИ -- CEREALS
МУКА -- FLOUR
РОЖЬ ПОСЕВНАЯ -- SECALE CEREALE
CLAVICEPS -- CLAVICEPS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.263/С 59
Автор(и) : Соколовъ В. П.
Назва : Объ опредѣленіи кислотности хлѣба. Сравнительная оцѣнка существующихъ способовъ опредѣленія кислотности хлѣба : дис. на степень д-ра медицины В. П. Соколова : изъ гигіенической лабораторіи проф. С. В. Шидловскаго
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Военная Тип. (въ зданіи Главнаго Штаба), 1898
Кільк.характеристики :64 с.: вкл. л., табл.; 22,3х15,3х0,3; І-ІV литература с
Серія: Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1897-98 учебномъ году; № 48
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Об определении кислотности хлеба. Сравнительная оценка существующих способов определения кислотности хлеба
Примітки : Библиогр.: с. I-IV
УДК : 613.263
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.263/С 44
Автор(и) : Скоробогачъ Е. П.
Назва : Истинные бѣлки отрубей и растворимость ихъ пр вареніи въ папиновомъ котлѣ : дис. на степень д-ра медицины Е. П. Скоробогача : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Дома Призрѣнія Малолѣтнихъ Бѣдныхъ. Лиговка, д. № 16, 1889
Кільк.характеристики :42 I-VIII: вкл. л., табл.; 24х15х0,4
Серія: Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1888-1889 учебномъ году; № 83
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Истинные белки отрубей и растворимость их при варении в папиновом котле
УДК : 613.263
MeSH-головна: МУКА -- FLOUR
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ ОРГАНИЧЕСКИЕ -- FOOD, ORGANIC
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.263/M82
Автор(и) : Monteuuis A.
Назва : Le Pain blanc ses dangers et son reméde. Le pain naturel
Вихідні дані : Nice, 1914
Кільк.характеристики :342 с. ; 18x11,5x1,5
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.263 + 613.263=133.1
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.263/M82
Автор(и) : Monteuuis A.
Назва : La Triple Hérésie du Pain Blanc et Reméde Naturel . -Prix 1 Fr. 26
Вихідні дані : Nice: Librairie Visconti 60 rie Gioffredo Villa de Repos, 1913
Кільк.характеристики :I-IV с ; 54 с.: фот.; 25x16,5x0,4
Примітки : Э шмуцтитул
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.263 + 613.263=133.1
MeSH-головна: ДИЕТА БЕЗГЛЮТЕНОВАЯ -- DIET, GLUTEN-FREE
ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)