Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (17)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.

Villiers A. Aliments lactés et aliments gras/A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 1911
2.

Utudjian M. S. La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold/M. S. Utudjian. - 1904
3.

Конухесъ Г. Б. Къ вопросу объ измѣненіяхъ бѣлковаго состоянія молозива и молока/Г. Б. Конухесъ. - 1900
4.

Костовскій А. С. О примѣненіи формальдегида къ сохраненію пищевыхъ припасовъ/А. С. Костовскій ; цензор: А. П. Дианинъ, С. В. Шидловскій, И. Ф. Рапчевскій. - 1899
5.

Кузминскій Н. Е. Опредѣленіе качества мясныхъ продуктовъ по цвѣтовому способу анализовъ мяса на амміакъ/Н. Е. Кузминскій. - 1882
6.

Кіяницынъ И. И. Питательность трески. Опредѣленіе состава и усвояемости азотистыхъ частей ея въ кишечномъ каналѣ человѣка. Матеріалы къ ученію о пищѣ/И. И. Кіяницынъ. - 1887
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)