Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (17)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/К 64
Автор(и) : Конухесъ Г. Б.
Назва : Къ вопросу объ измѣненіяхъ бѣлковаго состоянія молозива и молока : дис. на степень д-ра медицины Г. Б. Конухеса
Вихідні дані : С.-Петербургъ: "Центральная" Типо-Лит. М. Я. Минкова, 3-я Рождественская, 7 , 1900
Кільк.характеристики :64 с.: табл.; 22,5х15х0,4
Серія: Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-медицинской Академіи въ 1899-1900 учебномъ году; № 60
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: К вопросу об изменениях белкового состояния молозива и молока
Примітки : Библиогр.: с. 57-59
УДК : 613.28
MeSH-головна: МОЛОКА БЕЛКИ -- MILK PROTEINS
МОЛОКО -- MILK
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/U95
Автор(и) : Utudjian, Mihrtad
Назва : La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople
Вихідні дані : Lausanne: Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904
Кільк.характеристики :15 с.: табл.; 22,5x15x0,2
Примітки : Bibliogr. at the end of the art.
УДК : 613.28 + 613.287=133.1
MeSH-головна: МОЛОКО -- MILK
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/V65
Автор(и) : Villiers A., Collin Eug., Fayolle M.
Назва : Aliments lactés et aliments gras . -2-me édition revue et Augmentée
Вихідні дані : Paris: Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911
Кільк.характеристики :352 с.: avec 34 figures dans le texte; 26,5x18x2
Серія: Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires
Примітки : Bibliogr. at the end of the art. - Є шмуцтитул
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.28 + 613.287=133.1 + 613.288=133.1
MeSH-головна: МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/К 89
Автор(и) : Кузминскій Н. Е.
Назва : Опредѣленіе качества мясныхъ продуктовъ по цвѣтовому способу анализовъ мяса на амміакъ : дис. на степень доктора медицины Н. Е. Кузминскаго : матеріалы для общественной гигіены
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. В. С. Эттингера, Казанская, № 44, 1882
Кільк.характеристики :91 с.: табл.; 21,5х15х0,5
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Определение качества мясных продуктов по цветовому способу анализов мяса на аммиак
УДК : 613.28 + 613.281
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
МЯСО -- MEAT
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/К 72
Автор(и) : Костовскій А. С.
Назва : О примѣненіи формальдегида къ сохраненію пищевыхъ припасовъ : дис. на степень доктора медицины А. С. Костовскаго : изъ бактеріологической лабораторіи Военно-Медицинскаго Ученаго Комитета
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Т-во "Печатня С. П. Яковлева". 2-я Рождественская ул., д. № 7, 1899
Кільк.характеристики :86 с.: табл.; 23,5х15,8х0,4
Серія: Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-медицинской Академіи въ 1898-1899 учебномъ году; № 65
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: О применении формальдегида к сохранению пищевых припасов
УДК : 613.28 + 547.281.1
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ХРАНЕНИЕ -- FOOD STORAGE
ФОРМАЛЬДЕГИД -- FORMALDEHYDE
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/К 46
Автор(и) : Кіяницынъ И. И.
Назва : Питательность трески. Опредѣленіе состава и усвояемости азотистыхъ частей ея въ кишечномъ каналѣ человѣка. Матеріалы къ ученію о пищѣ : дис. на степень д-ра медицины И. И. Кіяницына : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Департамента Удѣловъ, Моховая, № 36, 1887
Кільк.характеристики :57 с. ; 24х16х0,4
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Питательность трески. Определение состава и усвояемости азотистых частей её в кишечном канале человека. Материалы к учению о пище
УДК : 613.28
MeSH-головна: ТРЕСКА -- GADUS MORHUA
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)