Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.287=133.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Utudjian M. S. La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold/M. S. Utudjian. - 1904
2.

Villiers A. Aliments lactés et aliments gras/A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 1911
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)