Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.287=133.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/U95
Автор(и) : Utudjian, Mihrtad
Назва : La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople
Вихідні дані : Lausanne: Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904
Кільк.характеристики :15 с.: табл.; 22,5x15x0,2
Примітки : Bibliogr. at the end of the art.
УДК : 613.28 + 613.287=133.1
MeSH-головна: МОЛОКО -- MILK
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/V65
Автор(и) : Villiers A., Collin Eug., Fayolle M.
Назва : Aliments lactés et aliments gras . -2-me édition revue et Augmentée
Вихідні дані : Paris: Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911
Кільк.характеристики :352 с.: avec 34 figures dans le texte; 26,5x18x2
Серія: Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires
Примітки : Bibliogr. at the end of the art. - Є шмуцтитул
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.28 + 613.287=133.1 + 613.288=133.1
MeSH-головна: МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)