Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.263<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.
613.263
К 20


    Каплановскій, Р.
    Къ вопросу о способахъ открытія спорыньи въ ржаной мукѣ и хлѣбѣ : дис. на степень д-ра медицины Р. Каплановскаго / Р. Каплановскій ; учен. секретарь А. П. Доброславинъ. - С.-Петербургъ : Тип. В. О. Демакова, Новый пер., № 7, 1881. - 67 с. : табл. - Назва за правилами правопису 1918р. : К вопросу о способах открытия спорыньи в ржаной муке и хлебе. - (21,5х15х0,4)
Примітки про особливості:
Прим. 81022 : Палітурка - тонкий папір, оригінал, стан поганий (пошкоджений); пагінація - суцільна, зверху.
Екслібрис:
Прим.81022: Б. М. Александръ ІІ Императоръ и самодержецъ Всеросс. - штамп круглий на палітурці та тит. арк. ;
Прим.81022: Всероссійская мануфактурая выставка Демакову - штамп круглий на палітурці та тит. арк.
Збереження документу:
Прим.81022: Деф.: підклейка палітурки задньої сторінки палітурки
УДК

MeSH-головна:
ХЛЕБ -- BREAD (анализ, история)
ХЛЕБНЫЕ ЗЛАКИ -- CEREALS (история)
МУКА -- FLOUR (анализ, история)
РОЖЬ ПОСЕВНАЯ -- SECALE CEREALE (история)
CLAVICEPS -- CLAVICEPS (патогенность)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Дод.точки доступу:
Доброславинъ, А. П. \учен. секретарь.\
Доброславин А. П.
Каплановский, Р. Б. (доктор медицины ; 1840-?) \про нього\
Каплановский Р.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

2.
613.263
С 59


    Соколовъ, В. П.
    Объ опредѣленіи кислотности хлѣба. Сравнительная оцѣнка существующихъ способовъ опредѣленія кислотности хлѣба : дис. на степень д-ра медицины В. П. Соколова : изъ гигіенической лабораторіи проф. С. В. Шидловскаго / В. П. Соколовъ ; цензор: С. К. Шидловскій, С. А. Пржибытекъ, А. А. Липскій. - С.-Петербургъ : Военная Тип. (въ зданіи Главнаго Штаба), 1898. - 64 с., І-ІV литература : вкл. л., табл. ; 22,3х15,3х0,3. - (Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1897-98 учебномъ году ; № 48). - Назва за правилами правопису 1918р. : Об определении кислотности хлеба. Сравнительная оценка существующих способов определения кислотности хлеба. - Библиогр.: с. I-IV
Примітки про особливості:
Прим. 81051 : Палітурка - оригінал, тонкий папір, стан добрий; пагінація - зверху, перервана.
Примітки про походження:
Прим. 81051 : Н.К.З. Военно-Медицинская Академия Ра.-КР. Кр. Арм. и Фл. СССР. Кафедра общей и военной гигиены - штамп на палітурці та тит. арк.,
Прим. 81051 : №1101 1932г. - напис в верхньому лівому куті палітурки та тит. арк. .
УДК

MeSH-головна:
ХЛЕБ -- BREAD (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Шидловскій, С. К. \цензор.\
Шидловский С. К.
Пржибытекъ, С. А. \цензор.\
Пржибытек С. А.
Липскій, А. А. \цензор.\
Липский А. А.
Соколов, Владимир Павлович (доктор медицины, выпускник Императорской Военно-Медицинской Академии, земский врач ; 1858-?)
Соколов В. П.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

3.
613.263
С 44


    Скоробогачъ, Е. П.
    Истинные бѣлки отрубей и растворимость ихъ пр вареніи въ папиновомъ котлѣ : дис. на степень д-ра медицины Е. П. Скоробогача : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина / Е. П. Скоробогачъ ; цензор: А. П. Доброславинъ, Н. В. Соколовъ, А. Ѳ. Баталинъ. - С.-Петербургъ : Тип. Дома Призрѣнія Малолѣтнихъ Бѣдныхъ. Лиговка, д. № 16, 1889. - 42 I-VIII : вкл. л., табл. ; 24х15х0,4. - (Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1888-1889 учебномъ году ; № 83). - Назва за правилами правопису 1918р. : Истинные белки отрубей и растворимость их при варении в папиновом котле
Примітки про особливості:
Прим. 81050 : Палітурка - оригінал, тонкий папір, стан задовільний (поношений); пагінація - зверху, суцільна.
УДК

MeSH-головна:
МУКА -- FLOUR (анализ, использование)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ ОРГАНИЧЕСКИЕ -- FOOD, ORGANIC
Дод.точки доступу:
Доброславинъ, А. П. \цензор.\
Доброславин А. П.
Соколовъ, Н. В. \цензор.\
Соколов Н. В.
Баталинъ, А. Ѳ. \цензор.\
Баталин А. Ф.
Скоробогач, Евгений Порфирьевич (доктор медицины, выпускник Императорской Медико-Хирургической Академии, военный врач ; 1854-?)
Скоробогач Е. П.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

4.
613.263
M82


    Monteuuis, A.
    Le Pain blanc ses dangers et son reméde. Le pain naturel [Text] / A. Monteuuis ; авт. предисл. Letulle. - Nice : [s. n.], 1914 (Librairie Visconti rue Gloffredo, 60 et a la Directhice de ld). - 342 p. ; 18x11,5x1,5
Переклад назви: Білий хліб, його небезпеки та засоби від них; натуральний хліб
Примітки про особливості:
Прим. 650 : Палітурка - оригінал, папір, реставрація, підробка, стан - задовільний (поношений); пагінація - суцільна, зверху.
Екслібрис:
Прим.650: Бруханский Б. П. - на форзаці, авантит. та тит. - власницький штамп
Помітки власника колекції: Бруханський Б. П.
УДК

MeSH-головна:
ХЛЕБ -- BREAD (вредные воздействия, использование, история)
Дод.точки доступу:
Letulle \авт. предисл.\
Летюль
Монтейс, А. (Член корр. Парижского терапевтического общества, директор виллы Сэн-Антуан)
Монтейс А.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

5.
613.263
M82


    Monteuuis, A.
    La Triple Hérésie du Pain Blanc et Reméde Naturel [Text] / Monteuuis. - Prix 1 Fr. 26. - Nice : Librairie Visconti 60 rie Gioffredo Villa de Repos, 1913. - I-IV ; 54 p. : фот. ; 25x16,5x0,4
Э шмуцтитул
Переклад назви: Потрійна шкода білого пшеничного хліба та зцілення їм
Примітки про особливості:
Прим. 651 : Палітурка - папір, оригінал; декор - орнамент геометричний, біг з лівого краю; стан видання - пошкоджений, відреставрований; пагінація - перервана, зверху.
Екслібрис:
Прим.651: Бруханский Борис Павлович Профессор - власницький штамп на шмуцтитулі
Помітки власника колекції: Бруханський Б. П.
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТА БЕЗГЛЮТЕНОВАЯ -- DIET, GLUTEN-FREE (использование, история, методы)
ХЛЕБ -- BREAD (вредные воздействия, использование, история)
Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)