U95 Utudjian, Mihrtad. La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold [Text] : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople / M. S. Utudjian. - Lausanne : Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904. - 15 p. : табл. ; 22,5x15x0,2. - Bibliogr. at the end of the art. Title translation: Відмінність між сирим молоком та кип'яченим молоком за методом Арнольда Notes about characteristics: Copies. 657 : Палітурка - папір, оригінал; декор - віньєтки; стан видання - задовільний; пагінація - суцільна, зверху.
MeSH-main: МОЛОКО -- MILK (воздействие облучения, история, микробиология) Number of copies: 1 ФРК (1) Free: ФРК (1) |
V65 Villiers, A. Aliments lactés et aliments gras [Text] / A. Villiers, Eug. Collin, M. Fayolle. - 2-me édition revue et Augmentée. - Paris : Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911. - 352 p. : avec 34 figures dans le texte ; 26,5x18x2. - (Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires). - Bibliogr. at the end of the art. Є шмуцтитул Title translation: Молочна їжа і жирна їжа Notes about characteristics: Copies. 296 : Палітурка - папір, картон (cardboard), коленкор; оригінал; декор - тиснення; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - суцільна, зверху, Ex-libris: Copies.296: Морейнис проф. 1931 - власницький напис на тит. арк., форзаці; штамп Libraire C. Deon Montreal на форзаці Notes of the collection owner: Морейніс Л. К.
MeSH-main: МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS (история, микробиология) ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (история, фармакокинетика, фармакология) Additional Access Points: Collin, Eug. Fayolle, M. Number of copies: 1 ФРК (1) Free: ФРК (1) |