Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.26<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26/Я 77
Автор(и) : Яроцкій Г. С.
Назва : Матеріалы къ вопросу объ определеніи степени залежалости муки по количественному измѣненію въ ней сахаристыхъ веществъ : дис. на степень д-ра медицины Г. С. Яроцкаго : изъ фармацевтической лабораторіи проф. С. А. Пржибытка
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. кн. В. П. Мещерскаго. Спасская ул., № 27, 1898
Кільк.характеристики :120 с.: табл.; 23х15,5х0,5
Серія: Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1897-1898 учебномъ году; № 49
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Материалы к вопросу об определении степени залежалости муки по количественному изменению в ней сахаристых веществ
Примітки : Библиогр.: с. 113-116
УДК : 613.26 + 614.31
MeSH-головна: МУКА -- FLOUR
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ХРАНЕНИЕ -- FOOD STORAGE
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26/Н 58
Автор(и) : Нехамесъ Я.
Назва : Кочанная капуста и питательныя вещества въ ней содержащіяся при свѣжемъ и при квашенномъ состояніи ея : дис. на степень д-ра медицины Я. Нехамеса
Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. А. Г. Сыркина, Большая Итальянская ул., № 11, 1881
Кільк.характеристики :50 с.: съ 2-мя аналитическими таблицами приложенными къ тексту; 21х14.2х0,4
Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Кочанная капуста и питательные вещества в ней содержащиеся при свежем и при квашенном состоянии ее
УДК : 613.26
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)