Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (107)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питания оценка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-27 
1.
613.2
Д 55


    Доценко, В. А.
    Организация лечебно-профилактического питания [Текст] / В. А. Доценко, Г. И. Бондарев, А. Н. Мартинчик. - Ленинград : [б. в.], 1987. - 216 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИТАНИЯ РЕЖИМА КОНТРОЛЬ -- DIET SURVEYS (использование, методы)
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (методы, обучение)
Дод.точки доступу:
Бондарев, Г. И.
Мартинчик, А. Н.

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

2.
613.2
В 17


    Ванханен, В. Д.
    Гигиена питания [Текст] : практ. пособие для студентв сан.-гигиен. фак. мед. ин-тов / В. Д. Ванханен, К. С. Петровский. - Киев : Вища школа, 1981. - 263 с. - Библиогр.: с. 257-260
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
Дод.точки доступу:
Петровский, К. С.

Примірників всього: 7
НА (3), КСХ (4)
Вільні: НА (3), КСХ (4)

Знайти схожі

3.
613.2
В 17


    Ванханен, В. Д.
    Руководство к практическим занятиям по гигиене питания [Текст] : учеб. пособие для сан.-гигиен. фак. мед. ин-тов / В. Д. Ванханен, Е. А. Лебедева. - Москва : Медицина, 1987. - 256 с. : ил. - (Учебная литература для медицинских институтов)
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
Дод.точки доступу:
Лебедева, Е. А.

Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

4.
613.2(03)
А35


   
    Азбука харчування: лікувальне харчування [Текст] : справочник / ред.: Н. І. Столмакова, І. О. Мартинюк. - Львів : Світ, 1991. - 206 с.
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Столмакова, Н. І. \ред.\
Мартинюк, І. О. \ред.\

Примірників всього: 2
НА (1), КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

5.
613.2
А35


   
    Азбука харчування: раціональне харчування [Текст] / ред.: Н. І. Столмакова, І. О. Мартинюк. - Львів : Світ, 1991. - 197 с. - Бібліогр.: с.194-195
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Столмакова, Н. І. \ред.\
Мартинюк, І. О. \ред.\

Примірників всього: 5
НА (2), КСХ (3)
Вільні: НА (2), КСХ (3)

Знайти схожі

6.
613.2
В 75


    Воробьев, Р. И.
    Питание и здоровье [Текст] / Р. И. Воробьев. - Москва : Медицина, 1990. - 154 с. : табл., рис. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00359-1
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірників всього: 4
НА (1), КСХ (3)
Вільні: НА (1), КСХ (3)

Знайти схожі

7.
613.2
С 51


    Смоляр, В. И.
    Гигиена питания рабочих сельскохозяйственного производства / В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1990. - 160 с. : табл. - Библиогр.:с.159-160
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫЙ ТРУД, БОЛЕЗНИ -- AGRICULTURAL WORKERS' DISEASES (классификация, профилактика и контроль, реабилитация)
Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

8.
613.2
Г 46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології : навч. посіб. / ред. В. І. Ципріян. - Київ : Здоров’я, 1999. - 568 с.
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\

Примірників всього: 7
НА (2), ЧЗ (1), КСХ (4)
Вільні: НА (2), ЧЗ (1), КСХ (4)

Знайти схожі

9.
613.2
Г 46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - Київ : Медицина, 2007 - .
   Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - 2007. - 528 с. - Рек. МОЗ України . - Бібліогр.: в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-Х
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD (использование)
Анотація: З усіх гігієнічних дисциплін найбільш інтенсивно упродовж другої половини XX ст. розвивалася гігієна харчування. Підґрунтям такого розвитку були фундаментальні досягнення науки про харчування, що позначилося на формулі збалансованого харчування, упровадження новітніх технологій виробництва харчових продуктів, розширення мережі закладів громадського харчування і торгівлі, гармонізація законодавчої бази у сфері якості та безпеки харчових продуктів з міжнародними вимогами. Усе це привело до розширення функціональних обов’язків лікарів за фахом "гігієна харчування", зміни законодавчої та швидкого оновлення нормативної бази, значно ускладнило ведення поточного та запобіжного санітарного нагляду. Об’єм матеріалу, який необхідно опанувати студентам та інтернам медико-профілактичного профілю, значно збільшився, що визначило потребу підготовки нового підручника у двох книгах. У книзі 1, ґрунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів, визначають організаційно-правові основи їх експертизи. Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації. Може бути корисним також слухачам закладів післядипломної освіти та практичним лікарям із загальної гігієни, гігієна харчування та дієтології
Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\
Аністратенко, Т. І.
Білко, Т. М.
Благодарова, О. В.
Бутильська, Н. О.

Примірників всього: 2
НА (1), ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
Г 46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - Київ : Медицина, 2007 - . - ISBN 966-8144-52-Х.
   Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - 2007. - 544 с. - Рек. МОЗ України. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 966-8144-03-1
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
(методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD (использование)
Анотація: У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значну увагу приділено теорії та методології нормування контамінантів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації трансгенної їжі. Ґрунтовно проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування. Підручник відповідає програмам перед- та післядипломної підготовки лікарів за фахом «гігієна харчування» і «нутриціологія». Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації
Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\
Ципріян, В. І.
Матасар, І. Т.
Слободкін, В. І.
Козярін, І. П.

Примірників всього: 2
НА (1), ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-27 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)