Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| 613.3 В 62
Вода в пищевых продуктах [Текст] / ред. Р. Д. Дакуорт. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 376 с.
MeSH-головна: ВОДА -- WATER ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ХИМИЯ АНАЛИТИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ANALYTIC Дод.точки доступу: Дакуорт, Р. Д. \ред.\
Примірників всього: 1 НА (1) Вільні: НА (1) Знайти схожі
|
>2.
| 613.2 М 48
Мельниченко, Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Т. І. Мельниченко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с.14-16
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS (стандарты) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (стандарты) ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (стандарты) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>3.
| 613.2(477) Л 93
Любарська, Любов Сергіївна. Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Л. С. Любарська ; Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
MeSH-головна: ЦИНК -- ZINC (дефицит) МЕДЬ -- COPPER (дефицит) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>4.
| 613.2 Х-76
Хоменко, Ірина Михайлівна. Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / І. М. Хоменко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва, Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. - Київ : [б. в.], 2015. - 39 с. - Бібліогр.: с. 29-35
MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION (методы) ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE (статистика) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>5.
| 613.2 Г 46
Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов / Б. М. Штабский [и др.]. - Киев : Здоров’я, 1989. - 158 с. - (Библиотека практического врача). - Библиогр.:с.156-157
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH (статистика) Дод.точки доступу: Штабский, Б. М. Ладанивский, Р. И. Левинтон, Ж. Б. Столмакова, А. И.
Примірників всього: 5 КСХ (5) Вільні: КСХ (5) Знайти схожі
|
>6.
| 61:57 И 86
Искусственная пища: за и против [Текст] : сборник / ред. М. М. Гурвич. - Москва : Знание, 1988. - 64 с. - (Новое в жизни, науке, технике. Серия "Биология" ; № 11)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Гурвич, М. М. \ред.\
Примірників всього: 1 НА (1) Вільні: НА (1) Знайти схожі
|
>7.
| 616-006 Н 46
Нейман, И. М. Канцерогены и пищевые продукты [Текст] / И. М. Нейман. - Москва : Медицина, 1972. - 152 с.
MeSH-головна: КАНЦЕРОГЕНЫ -- CARCINOGENS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірників всього: 3 НА (1), КСХ (2) Вільні: НА (1), КСХ (2) Знайти схожі
|
>8.
| 613.2(03) А 72
Антонович, Е. А. Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства [Текст] : справочник / Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - Киев : Урожай, 1990. - 239 с. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Библиогр.: с. 224-237
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (токсичность) СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО -- AGRICULTURE ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES (вредные воздействия) Дод.точки доступу: Седокур, Л. К.
Примірників всього: 1 НА (1) Вільні: НА (1) Знайти схожі
|
>9.
| 613.2 Є 58
Єльцова, Любов Борисівна. Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Л. Б. Єльцова ; Нац. МУ ім. О. О. Богомольця. - Київ : [б. в.], 2021. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-18
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты) ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS (дефицит, метаболизм) СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY (тенденции) Дод.точки доступу: Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>10.
| 613.2 А 86
Арутюнян, Л. А. Некоторые фрагменты из истории гигиены питания и водоснабжения в древней и средневековой Армении [Текст] / Л. А. Арутюнян. - Ереван : [б. в.], 1971. - 87 с.
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE (история) ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (история) ВОДОСНАБЖЕНИЕ -- WATER SUPPLY (история) АРМЕНИЯ -- ARMENIA
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
|
|