Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.
613.3
В 62


   
    Вода в пищевых продуктах [Текст] / ред. Р. Д. Дакуорт. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 376 с.
УДК

MeSH-головна:
ВОДА -- WATER
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХИМИЯ АНАЛИТИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ANALYTIC
Дод.точки доступу:
Дакуорт, Р. Д. \ред.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

2.
613.2
М 48


    Мельниченко, Т. І.
    Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Т. І. Мельниченко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с.14-16
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS (стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (стандарты)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (стандарты)
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

3.
613.2(477)
Л 93


    Любарська, Любов Сергіївна.
    Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Л. С. Любарська ; Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

MeSH-головна:
ЦИНК -- ZINC (дефицит)
МЕДЬ -- COPPER (дефицит)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

4.
613.2
Х-76


    Хоменко, Ірина Михайлівна.
    Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / І. М. Хоменко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва, Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. - Київ : [б. в.], 2015. - 39 с. - Бібліогр.: с. 29-35
УДК

MeSH-головна:
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION (методы)
ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE (статистика)

ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

5.
613.2
Г 46


   
    Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов / Б. М. Штабский [и др.]. - Киев : Здоров’я, 1989. - 158 с. - (Библиотека практического врача). - Библиогр.:с.156-157
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH (статистика)
Дод.точки доступу:
Штабский, Б. М.
Ладанивский, Р. И.
Левинтон, Ж. Б.
Столмакова, А. И.

Примірників всього: 5
КСХ (5)
Вільні: КСХ (5)

Знайти схожі

6.
61:57
И 86


   
    Искусственная пища: за и против [Текст] : сборник / ред. М. М. Гурвич. - Москва : Знание, 1988. - 64 с. - (Новое в жизни, науке, технике. Серия "Биология" ; № 11)
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Гурвич, М. М. \ред.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

7.
616-006
Н 46


    Нейман, И. М.
    Канцерогены и пищевые продукты [Текст] / И. М. Нейман. - Москва : Медицина, 1972. - 152 с.
УДК

MeSH-головна:
КАНЦЕРОГЕНЫ -- CARCINOGENS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірників всього: 3
НА (1), КСХ (2)
Вільні: НА (1), КСХ (2)

Знайти схожі

8.
613.2(03)
А 72


    Антонович, Е. А.
    Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства [Текст] : справочник / Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - Киев : Урожай, 1990. - 239 с. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Библиогр.: с. 224-237
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (токсичность)
СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО -- AGRICULTURE
ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES (вредные воздействия)
Дод.точки доступу:
Седокур, Л. К.

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

9.
613.2
Є 58


    Єльцова, Любов Борисівна.
    Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Л. Б. Єльцова ; Нац. МУ ім. О. О. Богомольця. - Київ : [б. в.], 2021. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS (дефицит, метаболизм)
СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS
ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY (тенденции)
Дод.точки доступу:
Нац. МУ ім. О. О. Богомольця

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
А 86


    Арутюнян, Л. А.
    Некоторые фрагменты из истории гигиены питания и водоснабжения в древней и средневековой Армении [Текст] / Л. А. Арутюнян. - Ереван : [б. в.], 1971. - 87 с.
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE (история)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (история)
ВОДОСНАБЖЕНИЕ -- WATER SUPPLY (история)
АРМЕНИЯ -- ARMENIA
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)