Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Рідкісні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (9)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.281<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.
613.2.099
П 63


    Посудзѣвскій, Н. З.
    Къ вопросу объ отравленіяхъ мясными продуктами : дис. на степень д-ра медицины Н. З. Посудзѣвскаго : изъ бактеріологической Лабораторіи Военно-Санитарнаго Ученаго Комитета / Н. З. Посудзѣвскій ; цензор: Н. Н. Мари, В. А. Юревичъ, И. Ф. Рапчевскій. - С.-Петербургъ : Тип. И. В. Леонтьева, Басковъ переулокъ, д. 4, 1912. - 98 с. : табл. ; 22х15х0,5. - (Серія докторскихъ диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1911-1912 учебномъ году ; № 44). - Назва за правилами правопису 1918р. : К вопросу об отравлениях мясными продуктами. - Библиогр.: с. 76-89
Примітки про особливості:
Прим. 81801 : Підклеєна ще одна 89 с. Палітурка - відсутня; пагінація - суцільна, зверху,
Збереження документу:
Прим.81801: Деф. : відсутня палітурка, пошкоджені сторінки прим. (плями)
УДК

MeSH-головна:
ОТРАВЛЕНИЕ -- POISONING (история, этиология)
МЯСО -- MEAT (вредные воздействия, использование, история)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история, методы)
ТОКСИКОЛОГИЯ -- TOXICOLOGY (история)
Дод.точки доступу:
Мари, Н. Н. \цензор.\
Юревичъ, В. А. \цензор.\
Юревич В. А.
Рапчевскій, И. Ф. \цензор.\
Рапчевский И. Ф.
Посудзевский, Николай Захарьевич (доктор медицины, выпускник Киевского Императорского Университета св. Владимира, военный санитарный врач ; 1877-?)
Посудзевский Н. З.

Примірників всього: 2
ФРК (2)
Вільні: ФРК (2)

Знайти схожі

2.
613.28
К 89


    Кузминскій, Н. Е.
    Опредѣленіе качества мясныхъ продуктовъ по цвѣтовому способу анализовъ мяса на амміакъ : дис. на степень доктора медицины Н. Е. Кузминскаго : матеріалы для общественной гигіены / Н. Е. Кузминскій. - С.-Петербургъ : Тип. В. С. Эттингера, Казанская, № 44, 1882. - 91 с. : табл. ; 21,5х15х0,5. - Назва за правилами правопису 1918р. : Определение качества мясных продуктов по цветовому способу анализов мяса на аммиак
Примітки про особливості:
Прим. 81028 : Палітурка - папір, оригінал, стан дефектний, неповний; пагінація - суцільна, зверху.
Збереження документу:
Прим.81028: Деф. : відсутня верхня кришка, нижня кришка - реставрація
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
МЯСО -- MEAT (анализ, история, микробиология, отравления)
МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (анализ, история, микробиология)
Дод.точки доступу:
Кузминский Н. Е.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)